yerden yüksek olsun tabure gibi bir şeye koyabilirsin.Çok toz kapmazmı?
140 lık masa var kasa aşağıda tutuyorum masada gereksiz yer kaplıyor bir yerden sonra ısıklar rahatsız ediyorMasanın fotosunu atamıyorum 75 cm uzunluğa 80 cm genişliğe sahip monitör de 27inc kasa monitörün arkasında o derece.
Kapmaz. Kapsa bile yere koy aga zaten küçücük alanın var. Kasa önüne monitör koymuşun bi de çok yakın duruyor demektir monitör gözüne. Sağlığından önemli mi bırak kapsın toz.Çok toz kapmazmı?
Kapmaz. Kapsa bile yere koy aga zaten küçücük alanın var. Kasa önüne monitör koymuşun bi de çok yakın duruyor demektir monitör gözüne. Sağlığından önemli mi bırak kapsın toz.
Benim de alanım dar 110 cm genişlik derinlik senin gibi 75. Monitörü en arkaya almama rağmen çok yakın göze zararlı. Bi de 27 seninki daha uzağa koyman lazım. 27 inç monitör için minumum 55 cm mesafeden bakman gerek.
Ayrıca imkan varda şöyle yapabilirsin ben öyle yaptım:
Masayı biraz öne çekip, monitör kolu ile monitörü masanın dışına (masa ile masanın arkasında kalan duvar arasına) alabilirsin.
Bunun tahtalı versiyonu var bende hocam.https://www.ikea.com.tr/urun/uppspel-koyu-gri-tekerlekli-bilgisayar-kasa-tasiyici-40507785 Şöyle bir şey var ama biraz pahalı gibi işini görebilir
Ben gene şöyle bir şey yaptım oldu gibi ama hala dar bir alana sahibim.Benim de masa 90 cm genişlikte kasayı yere koyuyorum öyle çok toz kapmıyor aylar oldu temizlemedim içi hala temiz duruyor
Çok kötü duruyor alta al kasayı zaten gözükmüyor iki türlü deBunun tahtalı versiyonu var bende hocam.
Ben gene şöyle bir şey yaptım oldu gibi ama hala dar bir alana sahibim.
Çok kötü duruyor alta al kasayı zaten gözükmüyor iki türlü de
Hocam pc daha yeni temizledim 2 haftaya tekrar temizlerim. O zaman alayım şimdi daha kabloları sök tak falan uğraşamamÇok kötü duruyor alta al kasayı zaten gözükmüyor iki türlü de
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam birde masadan memnunmusun? Bende yanda raf olan modelini almayı düşünüyorum sallanıyormu?Çok kötü duruyor alta al kasayı zaten gözükmüyor iki türlü de
Mesaj otomatik birleştirildi: