Benimde aklımda öyle bir şey var hocam arkadan sarmaşık led vesayre fakat çok rüzgar esiyor odamda o yüzden kararsızımranzanın arasına pano asabilirsin güzel resimlerin veya posterler takılabilir bence
sağlam şekilde astıktan sonra sorun olmaz gibi bence fırtına kopmadığı sürece düşeceğini düşünmüyorum . bende senin gibi masamı ve duvarımı süslemek istiyorum ama düşük bütçe ile çok zor oluyorBenimde aklımda öyle bir şey var hocam arkadan sarmaşık led vesayre fakat çok rüzgar esiyor odamda o yüzden kararsızım
Evet hocam ledleri de 70tl ye buldumsağlam şekilde astıktan sonra sorun olmaz gibi bence fırtına kopmadığı sürece düşeceğini düşünmüyorum . bende senin gibi masamı ve duvarımı süslemek istiyorum ama düşük bütçe ile çok zor oluyor
Monitörümde tripot desteği var cizgi şeklinde konulabilir fakat örümcek almayı planlıyorum onada uyumlu olması gerekRanzadan aşağı doğru bir ışık güzel olabilir. Led fln demiyorum direk monitör lambası.
Karanlık duruyor ortam ondan dolayı yukarıdan bir ışık fena olmaz.Monitörümde tripot desteği var cizgi şeklinde konulabilir fakat örümcek almayı planlıyorum onada uyumlu olması gerek
Peki hocam önerdiğiniz monitör standı var mı 360 derece dönebilenKaranlık duruyor ortam ondan dolayı yukarıdan bir ışık fena olmaz.