İnternet den araştırdım da hocam 1k Hz 1ms demek diyor 1k en iyisi demek değilmi o zaman?Knk mouse altından USB çıkar onu takarsın pc ye kullanırsın. Yazılımı varsa ince ayar yaparsın. 1k hz den yüksek olan modeli alırsan dongle alırsın kullanırsın
Wireless ile kaç k Max oluyor dongle ile Max kaç hzYok hz arttıkça daha kaliteli oluyor. Ama 4k felan alırsan dongle sız 4k olmuyor diye biliyorim
Peki bana dongle olan mouse önerirmisn 2k ya kadarDongle olmadan 1k dongle ile mousun modeline göre hz artıyor 8 k felanda var
Mesaj otomatik birleştirildi:
8k var ama 16k varmı bilmiyorum
Dongle olmazsa hocam neyle bağlantı yapcam bilgisayar a kablo ilemi?Vxe alabilirsin knk eğer esporcu düzeyinde oyun oynamıyorsan 1k hz hayda hayda yeter. Hiç dongle almanada gerek yok
Knk usb çıkıyor alttan onu takıcan. Dongle şöyle kullanıkıyor. Bir tarafında usb diğer tarafında type c giriş var. Type c olan tarafla kasaya takıyorsun sonra dongle ı mouse u kullanacağın yere koyuyorsun. Sonra mouse usb sini dongle a takıyorsun. Dongle bir nevi menzil uzatıcı gibi bişey. Kasan monitörden uzaktaysa uzaklıktan dolayı bağlantı kopmalarını engelliyorDongle olmazsa hocam neyle bağlantı yapcam bilgisayar a kablo ilemi?
Hmm anladım hocam vxe R1 hangisini almalıyım? Minecraft, csgo oynuyorum e sporcu değilim yani hangisini önerirsin bu arada ben dongle yı USB dongle sandım farklı birşeymişKnk usb çıkıyor alttan onu takıcan. Dongle şöyle kullanıkıyor. Bir tarafında usb diğer tarafında type c giriş var. Type c olan tarafla kasaya takıyorsun sonra dongle ı mouse u kullanacağın yere koyuyorsun. Sonra mouse usb sini dongle a takıyorsun. Dongle bir nevi menzil uzatıcı gibi bişey. Kasan monitörden uzaktaysa uzaklıktan dolayı bağlantı kopmalarını engelliyor
Birde sadece mouse için mousepad lazım hocamDirek r1 alabilirsin knk. 2k ya kadar desteği var. Dediğim gibi 1k ile 2k farkını anlamazsın ama dersen eğer ben en iyi şekilde kullanmak istiyorum o zaman dongle almak gerekir. Ama bence dongle gerek yok