Neler Yeni

Masaüstü için UPS mi yoksa akım korumalı priz mi almalıyım?

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
Masaüstü sistemim için bunlardan hangisi işime daha çok işime yarar? Oturduğum yerde elektrik kesintisi hiç olmuyor denecek kadar fakat oldu da elektrik gitti pc kapandı diyelim akım korumalı priz iş görür mü?

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Emirhan
Masaüstü sistemim için bunlardan hangisi işime daha çok işime yarar? Oturduğum yerde elektrik kesintisi hiç olmuyor denecek kadar fakat oldu da elektrik gitti pc kapandı diyelim akım korumalı priz iş görür mü?
Upsler çok pahalı ancak en güveniliri ups ama çok elektirik kesintisi olmuyor ise akım korumalı priz de çokça işinizi görürüz güzel bir markadan da aldınız mı hiç bir sorun olmaz

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Upsler çok pahalı ancak en güveniliri ups ama çok elektirik kesintisi olmuyor ise akım korumalı priz de çokça işinizi görürüz güzel bir markadan da aldınız mı hiç bir sorun olmaz
Schneider veya Philips düşünüyorum

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
baba merhaba
Elektrik kesintisinde iş kaybınız olacaksa almanı öneririm.

Mvnmt35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mehmet
Ups en sağlıklısı olacaktır sistem nedir bilmiyorum ama ust duzey veya pahalı bir sistemse kacinilmamasi gereken bir masraftir bios guncellerken bile insanin ici rahat oluyor elektrik giderse anakart gider derdi için

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ups en sağlıklısı olacaktır sistem nedir bilmiyorum ama ust duzey veya pahalı bir sistemse kacinilmamasi gereken bir masraftir bios guncellerken bile insanin ici rahat oluyor elektrik giderse anakart gider derdi için
Sistem bu hocam, BIOS güncellemesi sırasında elektrik giderse pc gg mı oluyor :D

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Kaan
Sistem bu hocam, BIOS güncellemesi sırasında elektrik giderse pc gg mı oluyor :D

hocam bi yerde görmüştüm ne kadar doğru bilmiyorum olası bi durumda msi veya asus tam hatırlamıyorum ana kart larda bişey olmuyormuş doğru olup olmadığını bilmiyorum yedek bios gibi bişey varmış sanırsam

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Merlin
Hocam aklınızında bi ürn var mı

Mvnmt35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mehmet

Anakart gg oluyor yedek bios varsa 1i gidiyor 1i kalıyor oluyorda gerek yok bu sisteme ups gider 4070ti gibi bir kart var zaten

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Talat
kardeşim corsair kaliteli bir marka gerek yok kendı koruması var zaten

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
hocam bi yerde görmüştüm ne kadar doğru bilmiyorum olası bi durumda msi veya asus tam hatırlamıyorum ana kart larda bişey olmuyormuş doğru olup olmadığını bilmiyorum yedek bios gibi bişey varmış sanırsam
İnşallah doğrudur :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam aklınızında bi ürn var mı
Akım korumalı priz alırsam Schneider veya Philips alacağım. UPS için yok daha araştırmadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Doğukan Koç
merhaba tekli akım korumalı prize normal 3 lü veya 5 li priz taksam işi görür mü yoksa 5 li akım korumalı mı priz almak zorundayım

Thadox

80+ Bronze

Böyle bir sistem varken UPS lüks değil ihtiyaçtır. Allah göstermesin voltaj dalgalanması olsa anlık 2 3 kez git gel yapsa bazen buna PSU da dayanmıyor ve akım korumalı prizler sadece yüksek voltajı tutuyor. Bende akım korumalı priz ile kullanıyordum Allah ın cezası komşu elektrik panosunda bizim şarteli 3 kez kapat aç yaptı ekran kartı anakart psu komple gitti. UPS aldım kafam rahat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,931
Üyeler
163,079
Son üye
The-King
Top Bottom