masaüstü+ laptop mu sadece laptop mu

Way_Nat

80+
Reaksiyon skoru
26
ben 5600x
rx5700xtlı
16 gb 2x8 3200 mhz ram
512 ssdli sistem toplayıp yanına rtx 2060 i7 9750h lı 16gb ram 512 ssd laptop alacağım
ya da
12700h
3060 maxq
16gb dualchannel
512 gb ssd
alacağım param bu ikisinden birini almaya yetiyor
ünide pc muhendisliği oynuyorum şuanda kullandığım laptobu satacağım fps sorunundan dolayı laptobu da monitöre bağlayarak kullanıyorum zaten ama okulda pc lazım olduğu için her türlü laptop olması gerek
cs 2 de 240 fps altına düşmesin yeterli siz olsanız naparsınız

Pc mühendisliğinde bazı tasarım dersleri dışında çok da iyi bir sisteme ihtiyacın yok.
Eve çıkma imkanım olsa bendeki laptopu satıp iyi bir masaüstü yanınada basit bi laptop alıp linux kurup kullanırdım

laptopta oyun oynamak hiç keyifli olmuyor maalesef

Pc mühendisliğinde bazı tasarım dersleri dışında çok da iyi bir sisteme ihtiyacın yok.
Eve çıkma imkanım olsa bendeki laptopu satıp iyi bir masaüstü yanınada basit bi laptop alıp linux kurup kullanırdım

laptobu da 240 hz monitöre bağlanıp kullanıyorum o yüzden sıkıntı yok sizce mantıklı olan ne

laptobu da 240 hz monitöre bağlanıp kullanıyorum o yüzden sıkıntı yok sizce mantıklı olan ne
Ben olsaydım MUX olan güzel canavar bir Laptop alırdım. Evde monitöre takarak masaüstü gibi dışarıda ise laptop gibi kullanırdım. (Zaten öyle yapıyorum :D)

Ben olsaydım MUX olan güzel canavar bir Laptop alırdım. Evde monitöre takarak masaüstü gibi dışarıda ise laptop gibi kullanırdım. (Zaten öyle yapıyorum :D)
acer nitro 5 an515 58 79yk alıp 8 ram daha ekleyebilirim ama bu setup cs2 de 240 altına düşer diye korkuyorum şuanda 6800h 32 gb ram rtx 3050ti 85 watt kullanıyorum fakat bazen 180 190 a düşüyor tilt oluyorum

acer nitro 5 an515 58 79yk alıp 8 ram daha ekleyebilirim ama bu setup cs2 de 240 altına düşer diye korkuyorum şuanda 6800h 32 gb ram rtx 3050ti 85 watt kullanıyorum fakat bazen 180 190 a düşüyor tilt oluyorum
O yüzden MUX önerdim. MUX Switch bir araştır tekrar bu konuya gel :D çok şaşıracaksın.

kısıden kısıye degısır bu benım ıcın laptop cok daha keyıflı oynamak

biliyorum da masaüstü performansı daha iyi diye arada kalıyorum
Dediğim gibi MUX olunca masaüstü ile çok fark kalmıyor. Ben olsam Laptop alır masaüstü gibi kullanırdım. Tek fark ses olacaktır ve sessiz model arıyorsan Asus ROG ve TUF öneririm. Veya soğutması çok iyi olan başka markalar (Laptoplar dereceye göre fan rpm yükseltir ve azaltır. Benim Max 5900RPM fakat 4300RPM geçmiyor ve sessiz oynatıyor.)

knk beni arada bırakan 5600x i beğenmezsem yükseltirim ama 12700h ı yükseltemem

Geri