Neler Yeni

Yardım Masaüstü PC'ye Wi-Fi özelliği nasıl eklenir? 🤔

IReaper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Reaper
Arkadaşlar benim masaüstü PC de Wi-Fi özelliği. Wi-Fi özelliğini nasıl eklerim PC'ye modem zaten çok yakınımda onun için uzaktan güçlü çeken bir aygıta, parçaya ihtiyacım yok. Kaliteli, bağlantı kopma sorunu olmayan bir cihaz, Wi-Fi parça öneriniz var mı?

Mümkünse kablosusuz Wi-Fi USB belleği gibi bir aygıt istemiyorum çünkü zamanla bozuluyor ayrıyeten kaliteli bir USB Wi-Fi bile kullandığımda bağlantı ve sinyal sorunları yaşıyorum sürekli

IReaper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Reaper
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kaç mbps kadar destekliyo n11 de yazmıyor da
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir de yüksek hızlara ihtiyacım yok türkiyedeyiz 100 mbps altı internetim . bağlantı kopma bir süre sonra bozulma veya sinyal çekmeme gibi sorunlar yaşamasam yeterli hocam böyle bir fiyat performans ürün öneriniz var mı

Nezha

80+ Bronze
kaç mbps kadar destekliyo n11 de yazmıyor da

bir de yüksek hızlara ihtiyacım yok türkiyedeyiz 100 mbps altı internetim . bağlantı kopma bir süre sonra bozulma veya sinyal çekmeme gibi sorunlar yaşamasam yeterli hocam böyle bir fiyat performans ürün öneriniz var mı
200mbps bu aygıt.

Nezha

80+ Bronze
bunu alıp kullandığımda bir süre sonra bağlantı kopma veya modem hemen yakınımda olmasına rağmöen sinyal çekmeme gibi bir sorun olmaz değil mi
ben markayı bilmiyorum. mağaza puanı düşük. Dönüştürücü ile kullanmış olacaksın. Bir sıkıntı çıkıp çıkmayacağını da bilmiyorum. Ama ürünü mantıklı buldum.

IReaper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Reaper
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşın attığı dönüştürücü; üzerindeki m2 yuvaya ekstra wifi kart alıp takıp kullabilirsiniz.
Disk kutusu gibi düşünün. İçine disk takmazsanız, işe yaramaz.
Siz wifi 6 destekli pcı-e wifi kartlara göz atın.
Yalnız anakartta takacağınız yeri ekran kartı kapatıyorsa yine takamayabilirsiniz.
https://www.trendyol.com/cudy/we300...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.42.5
en iyisi ben ethernet kullanayım wifi kartla uğraşılmaz .

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Erdem
Arkadaşlar benim masaüstü PC de Wi-Fi özelliği. Wi-Fi özelliğini nasıl eklerim PC'ye modem zaten çok yakınımda onun için uzaktan güçlü çeken bir aygıta, parçaya ihtiyacım yok. Kaliteli, bağlantı kopma sorunu olmayan bir cihaz, Wi-Fi parça öneriniz var mı?

Mümkünse kablosusuz Wi-Fi USB belleği gibi bir aygıt istemiyorum çünkü zamanla bozuluyor ayrıyeten kaliteli bir USB Wi-Fi bile kullandığımda bağlantı ve sinyal sorunları yaşıyorum sürekli
Modem yakınsa bu ürünü tavsiye ediyorum kendim kullanıyorum istersen hız testi de atabilirim.

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Onur Dogan
rekabetçi oyunlar oynuyorsan ethernet kullanmak en saglıklısı

IReaper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Reaper
rekabetçi oyunlar oynuyorsan ethernet kullanmak en saglıklısı
ethernet bende kullanmak istiyorum fakat bir oda uzakta olduğu için ordan getirmem çok kötü gözükür .

Modem yakınsa bu ürünü tavsiye ediyorum kendim kullanıyorum istersen hız testi de atabilirim.

1500 tl yüksek bir fiyat değil mi bir wifi kart için

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Onur Dogan
ethernet bende kullanmak istiyorum fakat bir oda uzakta olduğu için ordan getirmem çok kötü gözükür .

1500 tl yüksek bir fiyat değil mi bir wifi için
annen bisey demiyosa ugrasıp kapılardan falan gizleyerek getirmeni öneririm. izin vermiyosada ikna et. ethernet olmassa oyunlarda hoş şeyler yaşamassın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Furkan Kutlu
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,602
Üyeler
164,705