Derslerine etki edeceğini düşünüyorsan kesinlikle yksden önce alma hocam ama ders çalışma konusunda yararını görürüm diyorsan senin tercihinRyzen 5 7600X ekran kartsız bir sistem dizmeyi Yks bittikten sonrada ekran kartı eklemeyi düşünüyorum ama bir yandanda derslerime odaklanamama korkusuda var sizce laptopmu alayım masaüstümü
Alıcaksan iyi olur ilerde fiyatlae artmazRyzen 5 7600X ekran kartsız bir sistem dizmeyi Yks bittikten sonrada ekran kartı eklemeyi düşünüyorum ama bir yandanda derslerime odaklanamama korkusuda var sizce laptopmu alayım masaüstümü
Etki edeceği konusunda kararsızım nede olsa ekran kartım yok.Derslerine etki edeceğini düşünüyorsan kesinlikle yksden önce alma hocam ama ders çalışma konusunda yararını görürüm diyorsan senin tercihin
Bende öyle düşünüyorum.Alıcaksan iyi olur ilerde fiyatlae artmaz
YKS bitene kadar bir şey alma, zaten iyi bir hedefin varsa bilgisayara bakacak zamanın kalmaz.Ryzen 5 7600X ekran kartsız bir sistem dizmeyi Yks bittikten sonrada ekran kartı eklemeyi düşünüyorum ama bir yandanda derslerime odaklanamama korkusuda var sizce laptopmu alayım masaüstümü
Laptop tablet gibi cihazımda yok amaYKS bitene kadar bir şey alma, zaten iyi bir hedefin varsa bilgisayara bakacak zamanın kalmaz.