Masaüstümü Dizüstümü Almalıyım?

Shadow™

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,089
Ryzen 5 7600X ekran kartsız bir sistem dizmeyi Yks bittikten sonrada ekran kartı eklemeyi düşünüyorum ama bir yandanda derslerime odaklanamama korkusuda var sizce laptopmu alayım masaüstümü

Ryzen 5 7600X ekran kartsız bir sistem dizmeyi Yks bittikten sonrada ekran kartı eklemeyi düşünüyorum ama bir yandanda derslerime odaklanamama korkusuda var sizce laptopmu alayım masaüstümü
Derslerine etki edeceğini düşünüyorsan kesinlikle yksden önce alma hocam ama ders çalışma konusunda yararını görürüm diyorsan senin tercihin

Benim de bir ara dizüstü bilgisayar fantezim vardı. Bilgisayarı aldıktan sonra aynı masaüstü gibi kullandım, bir şey değişmedi.

Alıcaksan iyi olur ilerde fiyatlae artmaz

Derslerine etki edeceğini düşünüyorsan kesinlikle yksden önce alma hocam ama ders çalışma konusunda yararını görürüm diyorsan senin tercihin
Etki edeceği konusunda kararsızım nede olsa ekran kartım yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıcaksan iyi olur ilerde fiyatlae artmaz
Bende öyle düşünüyorum.

YKS bitene kadar bir şey alma, zaten iyi bir hedefin varsa bilgisayara bakacak zamanın kalmaz.

Geri