hem chrome sildim web discover da sildim ama üstte boşluk kaldı orayı hala kullanamıyorum yanda görüldüğü gibi web discover ile ilgili bi dosya yokChrome'u tamamen kapatın, açık kaldı ise görev yöneticisinden. Chrome'a ait hiçbir işlem kalmasın, denetim masası'na girip programlar ve özelliklerinden, program kaldıra gelin. Orada mavi ikonlu bir Web Discover olucak onu kaldırın. Ardından C:\Program Files\ Konumuna gidin orda da Web Discover diye bir şey kaldıysa SHIFT+DELETE basın evet seçin. Sonra chrome açın.
hayır chrome gibi aynı seçenekler çıkıyorÜzerine gelip sağ tık yapınca kaldır gibisinden bir şeyler çıkıyor mu?
Hocam görev yöneticisinden bi program olmalı.Merhaba arkadaşlar masaüstünde üst tarafa birden böyle bişey geldi nasıl gidicek lütfen yardım edin
Post automatically merged:
Reis anladın mı bilmiyorum ama üste chrome gelmiş o nasıl gitcek diyorbu neymiş yav mac PC gibi
her neyse rest at geçmesi lazım
her hangi bi yabancı program görmedimHocam görev yöneticisinden bi program olmalı.
Dediklerimi yaptıysan çözülmesi lazım ki attığın ss'te problem görünmüyor gitmiş üstten fakat yine bir şey kaldı diyorsan benim göremediğim. PC'ye res atıp tekrardan bakar mısın?hem chrome sildim web discover da sildim ama üstte boşluk kaldı orayı hala kullanamıyorum yanda görüldüğü gibi web discover ile ilgili bi dosya yok
hayır chrome gibi aynı seçenekler çıkıyor
anladım ve arkadaşa yardımcı olmaya çalıştım merak etmeReis anladın mı bilmiyorum ama üste chrome gelmiş o nasıl gitcek diyor
Virüs galiba.abi yeniden başlattım ama gitmedi ne ki bu böyle geldi gitmiyor
dostum geçmiyor bu birden nasıl geldiki buraya anlamadım gitti
tamam kardeşim sağolasın çözüldü bide bişey sorcam. üstteki taraftan pc yi sıfırlarsam windows gitmez demi sadece 3. parti uygulamalar silinir windows yeni yüklenmiş gibi direkt açılır değil miDediklerimi yaptıysan çözülmesi lazım ki attığın ss'te problem görünmüyor gitmiş üstten fakat yine bir şey kaldı diyorsan benim göremediğim. PC'ye res atıp tekrardan bakar mısın?
Rica ederim, evet sadece dosyaların gider. Windows silinmez.tamam kardeşim sağolasın çözüldü bide bişey sorcam. üstteki taraftan PC yi sıfırlarsam windows gitmez demi sadece 3. parti uygulamalar silinir windows yeni yüklenmiş gibi direkt açılır değil mi
tamamdır eywRica ederim, evet sadece dosyaların gider. Windows silinmez.
arkadaşımdada vardı malwarebytes virüs programını kurdurtup tarama yaptırdım gitti bu sıkıntı ve bilgisayarında 1230 virüs çıktı inanamadık şaka değilMerhaba arkadaşlar masaüstünde üst tarafa birden böyle bişey geldi nasıl gidicek lütfen yardım edin