Masaüstünde bişey var gitmiyor

Üzerine gelip sağ tık yapınca kaldır gibisinden bir şeyler çıkıyor mu?

Chrome'u tamamen kapatın, açık kaldı ise görev yöneticisinden. Chrome'a ait hiçbir işlem kalmasın, denetim masası'na girip programlar ve özelliklerinden, program kaldıra gelin. Orada mavi ikonlu bir Web Discover olucak onu kaldırın. Ardından C:\Program Files\ Konumuna gidin orda da Web Discover diye bir şey kaldıysa SHIFT+DELETE basın evet seçin. Sonra chrome açın.
hem chrome sildim web discover da sildim ama üstte boşluk kaldı orayı hala kullanamıyorum yanda görüldüğü gibi web discover ile ilgili bi dosya yok
Post automatically merged:

Üzerine gelip sağ tık yapınca kaldır gibisinden bir şeyler çıkıyor mu?
hayır chrome gibi aynı seçenekler çıkıyor

Ekler

• reism.png
    reism.png
    485.5 KB · Hit: 49
Bana da geldi ben çözdüm

hem chrome sildim web discover da sildim ama üstte boşluk kaldı orayı hala kullanamıyorum yanda görüldüğü gibi web discover ile ilgili bi dosya yok

hayır chrome gibi aynı seçenekler çıkıyor
Dediklerimi yaptıysan çözülmesi lazım ki attığın ss'te problem görünmüyor gitmiş üstten fakat yine bir şey kaldı diyorsan benim göremediğim. PC'ye res atıp tekrardan bakar mısın?

Dediklerimi yaptıysan çözülmesi lazım ki attığın ss'te problem görünmüyor gitmiş üstten fakat yine bir şey kaldı diyorsan benim göremediğim. PC'ye res atıp tekrardan bakar mısın?
tamam kardeşim sağolasın çözüldü bide bişey sorcam. üstteki taraftan pc yi sıfırlarsam windows gitmez demi sadece 3. parti uygulamalar silinir windows yeni yüklenmiş gibi direkt açılır değil mi

Ekler

• resim.png
    resim.png
    428.7 KB · Hit: 41
  • Beğen
Reaksiyonlar: ugo.
tamam kardeşim sağolasın çözüldü bide bişey sorcam. üstteki taraftan PC yi sıfırlarsam windows gitmez demi sadece 3. parti uygulamalar silinir windows yeni yüklenmiş gibi direkt açılır değil mi
Rica ederim, evet sadece dosyaların gider. Windows silinmez.

Merhaba arkadaşlar masaüstünde üst tarafa birden böyle bişey geldi nasıl gidicek lütfen yardım edin
arkadaşımdada vardı malwarebytes virüs programını kurdurtup tarama yaptırdım gitti bu sıkıntı ve bilgisayarında 1230 virüs çıktı inanamadık şaka değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,341
Üyeler
191,078
Son üye
uçantraktör
Geri