Selam arkadaşlar masaüstü bilgisayarıma internet ağı bağlamak istiyorum fakat modem farklı bir odada bulunuyor. Bu konularda hiç bir bilgim yok size danışmak istedim. Nasıl internete erişim sağlayabilirim? (Kablolu veya Kablosuz)
Kablolu her zaman daha iyidir.Selam arkadaşlar masaüstü bilgisayarıma internet ağı bağlamak istiyorum fakat modem farklı bir odada bulunuyor. Bu konularda hiç bir bilgim yok size danışmak istedim. Nasıl internete erişim sağlayabilirim? (Kablolu veya Kablosuz)
Bu adaptörle olur mu? Sonuçta masaüstünde wifi bağlantısı yok. Bu adaptörü modemle eşleştirip ethernet kablosu ile mi pcye bağlayacağız?Ethernet kablosu ile bağlayabilirsin veya şu wireless adaptorlerinden alabilirsin.
Tabi bütçeye göre değişir. Daha kaliteli adaptör alabilirsin.Everest Ewn-999 300 Mbps Yüksek Hız Çift Anten Kablosuz Fiyatı
Everest Ewn-999 300 Mbps Yüksek Hız Çift Anten Kablosuz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Yok direkt kabloyla bağlayacaksınız ya da wireless adaptorle bağlayacaksınız ikisine aynı anda ihtiyaç yokBu adaptörle olur mu? Sonuçta masaüstünde wifi bağlantısı yok. Bu adaptörü modemle eşleştirip ethernet kablosu ile mi pcye bağlayacağız?
Duvarı delmene gerek yok dolaştırarak getirebilirsin ben şey yaptım dolaştırarak getirdim ve belli aralıklarla slikon ile duvara yapıştırdım etrafa dağılmasın diye.Saolun arkadaşlar yardımlarınız için büyük ihtimalle duvarı delip bağlayacağım.