Maskimum 100 TL mousepad önerisi

Boyut o kadar mühim değil kalite olarak mesela benim eski mousepad yıkayınca çekti kalitesiz bişeydi everestin SGMx7 nin yanında gelen mousepaddı mesela siz olsanız hangisini tercih ederdiniz steelseries qck mi hyperx mi?
mouse pad yıkanmazki aga

Buyur hocam.

Ekler

• 1E9C7106-DAEA-4A26-B49C-553B54D467E9.jpeg
    1E9C7106-DAEA-4A26-B49C-553B54D467E9.jpeg
    1.5 MB · Hit: 47
Yıkanır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimkinin nerdeyse 2 katı teşekkürler yarın siparişi veririm büyük ihtimal.
Neden büyük boy almıyorsunuz ki?

Yıkanır ama elde makinaya atarsan çeker tabii ki
Elde yıkadım zaten sabunla makinaya niye atayım kalitesizdi zaten mouse un yanında hediye verilmişti 30 liralık mouse un hediyeside 10 liralık olur tabi.

Neden büyük boy almıyorsunuz ki?
Ben mousepadı konumlandırmayı seviyorum büyük alırsam bunu yapamam masam o kadar geniş değil sadece mouse rahat hareket ettirebileceğim kadar olsa yeterli hyperx ihtiyacımı karışılıyor üniversite kayıt işlemlerini bitirince sipariş edicem.

Buda bütçenizi aşıyor ama güzel. https://www.hepsiburada.com/monster-pusat-RGB-oyuncu-mousepad-p-HBV00000H4MMC
130 lira çok geliyor gözüme rampage de kalitesiz everest gamepower jamesdonkey rampage frisby bunların hiç bir ürününü almam.

Elde yıkadım zaten sabunla makinaya niye atayım kalitesizdi zaten mouse un yanında hediye verilmişti 30 liralık mouse un hediyeside 10 liralık olur tabi.

Ben mousepadı konumlandırmayı seviyorum büyük alırsam bunu yapamam masam o kadar geniş değil sadece mouse rahat hareket ettirebileceğim kadar olsa yeterli hyperx ihtiyacımı karışılıyor üniversite kayıt işlemlerini bitirince sipariş edicem.

130 lira çok geliyor gözüme rampage de kalitesiz everest gamepower jamesdonkey rampage frisby bunların hiç bir ürününü almam.
Dediğiniz markaların mousepadları yok zaten James Donkey hariç. Ayrıca ürüne göre değişir. O mousepad hakkımda bilgim yok. Kalitesiz denemez.

Geri