Maskimum 100 TL mousepad önerisi

Elde yıkadım zaten sabunla makinaya niye atayım kalitesizdi zaten mouse un yanında hediye verilmişti 30 liralık mouse un hediyeside 10 liralık olur tabi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben mousepadı konumlandırmayı seviyorum büyük alırsam bunu yapamam masam o kadar geniş değil sadece mouse rahat hareket ettirebileceğim kadar olsa yeterli hyperx ihtiyacımı karışılıyor üniversite kayıt işlemlerini bitirince sipariş edicem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

130 lira çok geliyor gözüme rampage de kalitesiz everest gamepower jamesdonkey rampage frisby bunların hiç bir ürününü almam.
Siz bilirsiniz hocam.

Dediğiniz markaların mousepadları yok zaten James Donkey hariç. Ayrıca ürüne göre değişir. O mousepad hakkımda bilgim yok. Kalitesiz denemez.
Saydığım markalar merdiven altı üretim yapıyor kaliteli mal bulamassın o markalarda çok çok ucuza bulunmadığı sürece alınmaz alanların başını çok ağrıtıyor.

Ben bunu kullanıyorum.
Speed mousepad.
Sıkı dokuma.
Sadece ilk geldiğinde baskısı biraz kokuyor.

Başka desenlileri de var.
Ben bunu tercih ettim ama.

Hocam yalnız sizinkine kıyasla baya büyük mousepad . Masanıza yer var mı diye kontrol edin. Boyu 36cm eni 30cm.

K55 sanırım fotoğraftaki.
Hocam ölçtüm tam yetiyor yada 1 cm dışarda kalır boy olarak sıkıntı olmaz oda teşekkürler ilgilendiğiniz için.

Geri