ya boşver nolcakbugünü notkalıyorum öglem bi zorlandım bayağı in lan aşşa dedim inmedi sonra indi
Devamkeegünaydın beyler sabah hareketlilik yoktu güzel
nasıl gidiyor reisbugünü notkalıyorum öglem bi zorlandım bayağı in lan aşşa dedim inmedi sonra indi
En az 2 kez patlattı .nasıl gidiyor reis
reis günde 5 posta atıyorsa 10 kez de patlatmıştırEn az 2 kez patlattı .
Günde 5 posta yapan hayatsızdır ben 3 yaptığım zamanlar hayattan zevk almıyordum şuan haftada 1 bazen 1.5 ta bir şuan düzgün düşünebiliyorumreis günde 5 posta atıyorsa 10 kez de patlatmıştır
yarım nasıl oluyor reisGünde 5 posta yapan hayatsızdır ben 3 yaptığım zamanlar hayattan zevk almıyordum şuan haftada 1 bazen 1.5 ta bir şuan düzgün düşünebiliyorum
10 günde bir ama bu hafta 2 günde bir yaptım düşünmekte zorluk çekiyorum bide antibiyotik içiyorum biraz ağır gözüm bulanıyor denge sorunu yaşıyorumyarım nasıl oluyor reis
Allah seni helak ediyor reis10 günde bir ama bu hafta 2 günde bir yaptım düşünmekte zorluk çekiyorum bide antibiyotik içiyorum biraz ağır gözüm bulanıyor denge sorunu yaşıyorum
ama 10 gün falan yapmazsan bu sefer daha kötü bir zamanda oluyor10 günde bir ama bu hafta 2 günde bir yaptım düşünmekte zorluk çekiyorum bide antibiyotik içiyorum biraz ağır gözüm bulanıyor denge sorunu yaşıyorum
3 günde bir düzeltim ama en az 1 hafta yok bide b12 sorunu var da helak etmez beni o kadar sevabım var efendi efendi hayatımı yaşıyorum elimden geleni yapıyorumAllah seni helak ediyor reis