O dizi show tv den çıkmışsa tartışılırZevkler ve renkler tartışılmazdır (.)
O dizi show tv den çıkmışsa tartışılırZevkler ve renkler tartışılmazdır (.)
İkisi de çöp serseri mafya boş konuşma dizisi. Bu benim düşüncem. Düşünce özgürlüğüne sahibim, herkes sevmeyebilir.Kurtlar vadisi pusu ve ramo : bizdemi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zevkler ve renkler tartışılmazdır (.)
Ne düşünüyorsun:tek izlediğim dizi 10-15. bölüme kadar soluksuz izledim sonra sıkıldım 20. bölümde tekrar başladım. güzel bence.
Neden sevmiyorsun ? Senaryosu çok iyi her bölümde final heyecanı yaşatılıyor diğer dizilerin konuyu 1 sezona sığdırdığını ramo dizisi 1 bölüme sığdırıyor.RAMO ne ya de git .
Kurtlar vadisi çöp değil yalnız.İkisi de çöp serseri mafya boş konuşma dizisi. Bu benim düşüncem. Düşünce özgürlüğüne sahibim, herkes sevmeyebilir.
Mafya dizilerini genel olarak sevmiyorum.Neden sevmiyorsun ? Senaryosu çok iyi her bölümde final heyecanı yaşatılıyor diğer dizilerin konuyu 1 sezona sığdırdığını ramo dizisi 1 bölüme sığdırıyor.
Ben izleyemiyorum anlam veremedim sıkıcı geliyor.Kurtlar vadisi çöp değil yalnız.
Ramo çukur gibi değil hocam , serseriliğe özendirmiyor ama mafya dizisi doğrudurİkisi de çöp serseri mafya boş konuşma dizisi. Bu benim düşüncem. Düşünce özgürlüğüne sahibim, herkes sevmeyebilir.
Safiye her izlediğim bölümde +8164991379164dB ses seviyesine bağırarak ulaştığı için kulak sağlığımı önemseyerek izlememeyi tercih ediyorum.
başını biraz izledim beni sıktı ama sizi sıkmayabilir