Neler Yeni

Matematik çalışamıyorum.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
Fettah Özalp
Arkadaşlar her insan çalışarak yapabilir demeyin, derslerim acayip iyidir hiçbirinden kalmam ve çok yüksek notlar alırım. Ama durum matematikte öyle değil, çok iyi edebiyat fizik kimya... çalışabilirim ama asla anlayamıyorum ders çalışma tekniğimde iyi. sadece 1 haftamıda versem yok, olmuyor arkadaş ben bunu anlayamıyorum. Bana 1 ay süre verseler bütün sınavlardan 100 alabilirim, ama matematikten 50yi geçemem.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,205
İsim
Emir
kaçıncı sınıf matematik konusu?

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
kaçıncı sınıfsın ve bu sorunu her zaman mı yaşıyordun? Ders çalışma tekniğim iyi demişsin herkes öyle sanıyor zaten biraz nasıl çalıştığından bahsedersen belki yardımcı olabilirim

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kaçıncı sınıf matematik konusu?
9
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaçıncı sınıfsın ve bu sorunu her zaman mı yaşıyordun? Ders çalışma tekniğim iyi demişsin herkes öyle sanıyor zaten biraz nasıl çalıştığından bahsedersen belki yardımcı olabilirim
Hocam gayet düzenli bir masa yaratıyorum önüme temiz bir defter arkaya sakin bir müzik not alarak izleyerek farklı kaynaklara bakarak günde ortalama 3 saat çalışıyorum.

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
9

Hocam gayet düzenli bir masa yaratıyorum önüme temiz bir defter arkaya sakin bir müzik not alarak izleyerek farklı kaynaklara bakarak günde ortalama 3 saat çalışıyorum.
kral kendini biraz rahat bırak hangi kanaldan çalışıyosun

9.sınıftan her gün 3 saat matematik mi çalışıyosun olm müfredat yok o kdr

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

9.sınıftan her gün 3 saat matematik mi çalışıyosun olm müfredat yok o kdr
Bazen tonguç bazen soru çözüyorum

cıvımayan düzgün anlatan ne kadar hoca var ise onlara bakıyorum.

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
Bazen tonguç bazen soru çözüyorum

cıvımayan düzgün anlatan ne kadar hoca var ise onlara bakıyorum.
lgsde matematiğin nasıldı problem yeni mi başladı

tongucu aslında pek sevmem basit bulurum anlatışını kendini biraz zorlican ki içindeki cevher çıksın

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,205
İsim
Emir
9.sınıf matematik konusu saçma diye hatırlıyorum.Kafanda yapamıyorum diye şartlamak yerine hangi konuda eksiğin var ona bi baksan?Ek olarak 9.sınıf matematik konusu 10 11 ile alakası yok çok.O yüzden çok kafaya takma.Bakacaksan da mert hocada bakabilirsin

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
Fettah Özalp

tongucu aslında pek sevmem basit bulurum anlatışını kendini biraz zorlican ki içindeki cevher çıksın
lgsde inklap full

türkçe 15 net...

matematik 8 net..

9.sınıf matematik konusu saçma diye hatırlıyorum.Kafanda yapamıyorum diye şartlamak yerine hangi konuda eksiğin var ona bi baksan?Ek olarak 9.sınıf matematik konusu 10 11 ile alakası yok çok.O yüzden çok kafaya takma.Bakacaksan da mert hocada bakabilirsin
hocam bana 9. sınıf matematiğinin üniversite sınavında yüzde 90 nın ordan olduğunu söylediler. bütün 10 11 12 temelleride 9. sınıfa dayanıyormuş

yaman..k

80+ Silver
gerekirse anlamadığın konuyu en başından başlayarak öğrenmeye çalış liseye kadar çoğu konu aynı sadece konular her sene üstüne koyuyor birbiriyle bağlantılı olduğu için yapamıyorsun

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
lgsde inklap full

türkçe 15 net...

matematik 8 net..
kral bence senin asıl sıkıntı matematiksel düşünmeyi çok geliştirmemişssin ama problem değil bence müsait zamanlarında bulmaca çöz satranç filan oyna basitlerden biri olucak şekilde problem kitabı da çözebilirsin diğer dersleri yaptıgına göre 85 iq olamazsın matematik yapmak sadece matematik çalışmakla alakalı değil zihin antrenmanı öneriyorum

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
Fettah Özalp
gerekirse anlamadığın konuyu en başından başlayarak öğrenmeye çalış liseye kadar çoğu konu aynı sadece konular her sene üstüne koyuyor birbiriyle bağlantılı olduğu için yapamıyorsun
hocam doğru diyorsunuz 1 sene önceki notlarada baksam yapamıyorum eksik birşeyler eksik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,888
Üyeler
166,100
Son üye
Eng.
Top Bottom