Neler Yeni

Matematik çalışamıyorum.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,125
İsim
Emir
lgsde inklap full

türkçe 15 net...

matematik 8 net..
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bana 9. sınıf matematiğinin üniversite sınavında yüzde 90 nın ordan olduğunu söylediler. bütün 10 11 12 temelleride 9. sınıfa dayanıyormuş
Kendim 12.sınıfım 9 da ki matematik konuların geneli küme ve mantık diye hatırlıyorum.9.sınıfım pandemide geçti öyle aman aman kayıp yaşamadım.Matematik hocamda iyi değildi

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
Arkadaşlar her insan çalışarak yapabilir demeyin, derslerim acayip iyidir hiçbirinden kalmam ve çok yüksek notlar alırım. Ama durum matematikte öyle değil, çok iyi edebiyat fizik kimya... çalışabilirim ama asla anlayamıyorum ders çalışma tekniğimde iyi. sadece 1 haftamıda versem yok, olmuyor arkadaş ben bunu anlayamıyorum. Bana 1 ay süre verseler bütün sınavlardan 100 alabilirim, ama matematikten 50yi geçemem.
Kardeş o düzelmiyor. Lanet o. Bende de var. Bende 5. Sınıftan beri var, geçen yıl 9 dum bende hocanın insafıyla (mat ve kimya) geçtim. Şimdi 10 um ve yine mat ve kimya dan sorunluyum.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Fettah Özalp
kral bence senin asıl sıkıntı matematiksel düşünmeyi çok geliştirmemişssin ama problem değil bence müsait zamanlarında bulmaca çöz satranç filan oyna basitlerden biri olucak şekilde problem kitabı da çözebilirsin diğer dersleri yaptıgına göre 85 iq olamazsın matematik yapmak sadece matematik çalışmakla alakalı değil zihin antrenmanı öneriyorum
yarın matematik sınavım var hocam ne yapayım.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Alihan YILMAZ
Kafanda bir şeyleri ölç, hesapla, say, bir süre sonra aklın hesap yapmaya alışır. Mantıklı bulduğun şeyler hesapla.
Meselâ, kaç yılda bir motor parasını biriktireceğini, veya Motor'un silindir hacmini veya Tork neye göre hesaplanır gibi ilgini çekebilecek şeyler.

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
yav lgs matematiğin 8 net gelmiş boşver yazılıyı filan halledersin bi şekilde git yazıllı provalarını filan izle düşük almaktan da korkma benim sana tavsiyem dahaa çok ileriye yönelik

yaman..k

80+ Silver
Benimde matematikte istesemde anlayamadığım sorular ben youtubedan video açıyorum ve videoda önemli bulduğum yerleri a4 kağıdına yazıyorum ve tekrar edip soru çözüyorum bu teknik bana katkı sağlıyor dene derim.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Fettah Özalp
Kafanda bir şeyleri ölç, hesapla, say, bir süre sonra aklın hesap yapmaya alışır. Mantıklı bulduğun şeyler hesapla.
Meselâ, kaç yılda bir motor parasını biriktireceğini, veya Motor'un silindir hacmini veya Tork neye göre hesaplanır gibi ilgini çekebilecek şeyler.
yapayım hocam yapmasınada, yarın sınavım var büyük ihtimal ile kalacağım. seneye sorumlu olarak geçmek, belge alamamak (1. dönem takdir alacaktım) o lanet aile baskısı.... o baskı varya o baskı 4070 duruyor kenarda 3 4 ay oynayamıyorum.

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
valla yanımda olsan konuyu anlatırdım sana la niyeyse çok yardım edesim geldi elimden de bişey gelmiyor

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Fettah Özalp
valla yanımda olsan konuyu anlatırdım sana la niyeyse çok yardım edesim geldi elimden de bişey gelmiyor
saolun hocam teşekkür ederim :D dönem sonu ailem ile yüzleşmenin vakti geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

saolun hocam teşekkür ederim :D dönem sonu ailem ile yüzleşmenin vakti geldi
belki 2. dönem düzeltiriz :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,623
Üyeler
164,882
Son üye