Matematik çalışma önerisi

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,658
Merhabalar. Geçenlerde ilk 8.sınıf denememizi olduk. Sayısalda fen’de ne yaptıysam artık matematiğe çok az süre kalmış 5 soru yapabildim o sürede. 2-3 tane daha soruya baktım ama yapamadım onları. Matematik çalışma önerisi yapabilir misiniz?

Merhabalar. Geçenlerde ilk 8.sınıf denememizi olduk. Sayısalda fen’de ne yaptıysam artık matematiğe çok az süre kalmış 5 soru yapabildim o sürede. 2-3 tane daha soruya baktım ama yapamadım onları. Matematik çalışma önerisi yapabilir misiniz?
Taktik şu kardeşim
Gidip fene çalışıyorsun fen dersini hızlandırıyorsun
Böylelikle mat a daha fazla soru kalıyor
Ben böyle yaptım ve lgs de fene sadece 15 dakika baktım matematiğe aşırı fazla süre kaldı bu yüzden yavaş yavaş rahat rahat yaptım

Taktik şu kardeşim
Gidip fene çalışıyorsun fen dersini hızlandırıyorsun
Böylelikle mat a daha fazla soru kalıyor
Ben böyle yaptım ve lgs de fene sadece 15 dakika baktım matematiğe aşırı fazla süre kaldı bu yüzden yavaş yavaş rahat rahat yaptım
Teşekkürler ama o 2-3 soruyu yapamadım ona takıldım. Matematik çalışma planınız yok mu?

düşün 360 puandan 412 yaptım yarım yılda deneme çöz bolcana

Hız yayınları etkinlik defteri sipariş ettik. İyi midir?
Hız yayınları iyidir ama tek başına yetersiz
O yayın daha çok işlem odaklı sorular içeriyor
Yani yayın adı gibi sadece matematiğini hızlandırmana yarıyor
Ama tek başına yetersiz

Hız yayınları iyidir ama tek başına yetersiz
O yayın daha çok işlem odaklı sorular içeriyor
Yani yayın adı gibi sadece matematiğini hızlandırmana yarıyor
Ama tek başına yetersiz
Sizin önerebileceğiniz var mı?

her hafta sonu deneme yapabilirsen yap baa etkisi oldu bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hız yayınları güzel diye biliyorum
matematikte karekök kullanabilirsin ama yarıçap'tan uzak dur
bize hep ondan ders işlettiler nedeni ise çok kolay ve hocaların o kadar kolay sormaması

buralar benim uzmanlık alanım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,539
Üyeler
189,106
Son üye
Yenos
Geri