CheckMateMaster
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 295
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ikimizde iyi iş çıkarmışızYok hocam ya direkt aklıma ilk geleni yaptım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çok güzel bir sözdü.
ikimizde iyi iş çıkarmışızYok hocam ya direkt aklıma ilk geleni yaptım.
Çok güzel bir sözdü.
Bende hatayı 1 göstermişti. 71 gene fena değil bence sırf zevkine oynayan biri için.ikimizde iyi iş çıkarmışız
satranç açılış ezberdir ondan sonrası kişiye düşer evet görmeyebilirdim çok coban matı yemişimdir önemli olan yedikten sonra bi daha yememekBen zaten öyle yapıyomeğer orda veziri vermeseydim fili çıkartıp mat etmeye çalışıcaktım. (kesinlikle bu hamleyi görmez ve ben kazanırdım.)
![]()
Çobana gidicektim sonra dedim Mert sen kime çoban deniyon manyak mısın diye.satranç açılış ezberdir ondan sonrası kişiye düşer evet görmeyebilirdim çok coban matı yemişimdir önemli olan yedikten sonra bi daha yememek
yok abi 3 dk maçlarda elim ayağıma dolaşıyor genelikle oynamam zaten satraçı öyle 3 dk maçta gelişmez diye düşündüm 1 saat gibi maçta daha çok tecrübe alırız onuda yksden sonra artıkBende hatayı 1 göstermişti. 71 gene fena değil bence sırf zevkine oynayan biri için.(sizin için çok kolay bir zafer olmuştur)
yok abi erzurum gibi yerde 30 kişi içinde 1 . olsam ne olmasam ne önemli olan daha satrança ilgili şehirlerÇobana gidicektim sonra dedim Mert sen kime çoban deniyon manyak mısın diye.Güzel maçtı ama yksden sonra sık sık gireriz.
Hocam ben çok çabuk sıkılıyorum. Uzun süreler düşünmek ve beklemek beni çok sıkıyor. Ben ondan hep 3+2 girerim ama dediğiniz gibi asıl gelişimler uzun maçlarda olur. Birde madem pcniz var steaminizde vardır ordan ekleyelim birbirimizi.yok abi 3 dk maçlarda elim ayağıma dolaşıyor genelikle oynamam zaten satraçı öyle 3 dk maçta gelişmez diye düşündüm 1 saat gibi maçta daha çok tecrübe alırız onuda yksden sonra artık
Olsun hocam o da bir başarı sonuçta. Erzurumlu bir tarih hocam vardı çok severdim ilk defa tarihim onla gelişti 9 da 65 almıştım 10 da o hoca geldi 95+ oldu tüm tarih yazılıları bana tarihi sevdiren adamdır kendisi.yok abi 3 dk maçlarda elim ayağıma dolaşıyor genelikle oynamam zaten satraçı öyle 3 dk maçta gelişmez diye düşündüm 1 saat gibi maçta daha çok tecrübe alırız onuda yksden sonra artık
yok abi erzurum gibi yerde 30 kişi içinde 1 . olsam ne olmasam ne önemli olan daha satrança ilgili şehirler
abi yusufziyadag08 bu ismide çok kullanmıyorum genelikle epicten yada crackli indiriyourm şunu derken bile utanıyorum ama yapacak bir şey yokHocam ben çok çabuk sıkılıyorum. Uzun süreler düşünmek ve beklemek beni çok sıkıyor. Ben ondan hep 3+2 girerim ama dediğiniz gibi asıl gelişimler uzun maçlarda olur. Birde madem pcniz var steaminizde vardır ordan ekleyelim birbirimizi.
Erzurunluyum ama daha çok artvin rizede yaşadımHocam ben çok çabuk sıkılıyorum. Uzun süreler düşünmek ve beklemek beni çok sıkıyor. Ben ondan hep 3+2 girerim ama dediğiniz gibi asıl gelişimler uzun maçlarda olur. Birde madem pcniz var steaminizde vardır ordan ekleyelim birbirimizi.
Olsun hocam o da bir başarı sonuçta. Erzurumlu bir tarih hocam vardı çok severdim ilk defa tarihim onla gelişti 9 da 65 almıştım 10 da o hoca geldi 95+ oldu tüm tarih yazılıları bana tarihi sevdiren adamdır kendisi.
Attım hocam.abi yusufziyadag08 bu ismide çok kullanmıyorum genelikle epicten yada crackli indiriyourm şunu derken bile utanıyorum ama yapacak bir şey yok
Steam yani abi
Erzurunluyum ama daha çok artvin rizede yaşadım
abi ilk arkadaşımsın steamdeHocam ben çok çabuk sıkılıyorum. Uzun süreler düşünmek ve beklemek beni çok sıkıyor. Ben ondan hep 3+2 girerim ama dediğiniz gibi asıl gelişimler uzun maçlarda olur. Birde madem pcniz var steaminizde vardır ordan ekleyelim birbirimizi.
Olsun hocam o da bir başarı sonuçta. Erzurumlu bir tarih hocam vardı çok severdim ilk defa tarihim onla gelişti 9 da 65 almıştım 10 da o hoca geldi 95+ oldu tüm tarih yazılıları bana tarihi sevdiren adamdır kendisi.
Ooo Artvin çok güzel yer. Hİç gitmedim arkadaşım gidince fotoğraflarını atmıştı çok iyiydi.abi yusufziyadag08 bu ismide çok kullanmıyorum genelikle epicten yada crackli indiriyourm şunu derken bile utanıyorum ama yapacak bir şey yok
Steam yani abi
Erzurunluyum ama daha çok artvin rizede yaşadım
abi ilk arkadaşımsın steamde
Hiç oyununun yokmuş ne gircez biz?abi ilk arkadaşımsın steamde
çok iyi yer havasıda iyi ve annanemler orada yaşıyor büyük ihtimale 20 güne giderim ama pcde yanımda götürcem biraz ağır ama olsunOoo Artvin çok güzel yer. Hİç gitmedim arkadaşım gidince fotoğraflarını atmıştı çok iyiydi.
![]()
Laptop mu kasa mı? En kötü brawhalla gireriz bedava o oyun.çok iyi yer havasıda iyi ve annanemler orada yaşıyor büyük ihtimale 20 güne giderim ama pcde yanımda götürcem biraz ağır ama olsun
paralı oyun yok abi beleş oyun var işte wot felan cs2 1 saatten sonra çıktım valorant hayatımda hiç oyanamadımOoo Artvin çok güzel yer. Hİç gitmedim arkadaşım gidince fotoğraflarını atmıştı çok iyiydi.
Hiç oyununun yokmuş ne gircez biz?
olur abi kasa abide götürürüm ama hiç oyun bilmiyorumLaptop mu kasa mı? En kötü brawhalla gireriz bedava o oyun.