Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 20
Dahası
Gene mi mavi ekran veriyor normal açılışta?ağa bağlanmadı
Gene mi mavi ekran veriyor normal açılışta?ağa bağlanmadı
evet sonra iste onarma kismina atiyor ordan internetle acmayi denedim guvenli modu olmadi yine internetsizGene mi mavi ekran veriyor normal açılışta?
Telefonunun şarj kablosunu takıp öyle göndermeyi dene.evet sonra iste onarma kismina atiyor ordan internetle acmayi denedim guvenli modu olmadi yine internetsiz
mantikli saolTelefonunun şarj kablosunu takıp öyle göndermeyi dene.
okumadi telefonuTelefonunun şarj kablosunu takıp öyle göndermeyi dene.
windowsun kurulu olduğu diskler dışında ki diskleri çıkartın öyle deneyinPC BASLATTIM MAVI EKRAN GELDI TEKRAR BASLATTI KENDINI TEKRAR MAVI EKRAN GELDI DONGUYE GIRDI
buyuk ihtimal format atcazHocam dosyalarınızı aldınız mı? Aldıysanız formatta yardımcı olabilirim.
Aklıma başka yöntem gelmedi hocam dosyaları kurtardıysan arkadaşların dediği gibi bir format flashı oluştur.mantikli saol
Mesaj otomatik birleştirildi:
okumadi telefonu
olmadiwindowsun kurulu olduğu diskler dışında ki diskleri çıkartın öyle deneyin
yok direk tertemiz kurulum yapimAklıma başka yöntem gelmedi hocam dosyaları kurtardıysan arkadaşların dediği gibi bir format flashı oluştur.
flashım var bos galibaHocam format flashınız varmı. Varsa sistemi format flashından çalıştırın.
Varsa başka bir sisteme geçin veya internet kafeye gidin.flashım var bos galiba
yalnızca dosyalarımı kaldır ve sürücüyü tümüyle temizle ekrani geldi hangisini seçim komple sıfırlamak istiyorum 2. olanimi secimVarsa başka bir sisteme geçin veya internet kafeye gidin.
Alttaki videodan format flashını hazırlayın.
ne yapmam lazımyakinda pc yok 2.si internet kafe cok uzak yarim saatlik yol var carsiya inmem gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:
yalnızca dosyalarımı kaldır ve sürücüyü tümüyle temizle ekrani geldi hangisini seçim komple sıfırlamak istiyorum 2. olanimi secim