Mavi Ekran Hataları - Windows 10

Reaksiyon skoru
12
Ryzen 5 3500, RX570, Prime A320M, Corsair Vengeance LPX DDR4 8 GB 3000MHz RAM.
Sistem özelliklerim bunlar. Sadece bir değil, sistemi aldığım günden beri birçok mavi ekran hatasıyla karşılaştım. (Linki doğru bir şekilde mi paylaştım emin değilim. Arşive ekleme seçeneğini bir türlü bulamadım.)

attığın link açılmıyor , internetten örnek bir görüntü atabilir misin , Mutsuz surat mı çıkıyor

attığın link açılmıyor , internetten örnek bir görüntü atabilir misin , Mutsuz surat mı çıkıyor
evet klasik mavi ekran ekranı nasılsa aynısı çıkıyor, ve linke tıkladığımda bende çalışıyor. arşive ekleyip paylaşma olayını yapamadım. çünkü o seçenek gözükmüyor tekrar bir link atmayı deneyeceğim

evet klasik mavi ekran ekranı nasılsa aynısı çıkıyor, ve linke tıkladığımda bende çalışıyor. arşive ekleyip paylaşma olayını yapamadım. çünkü o seçenek gözükmüyor tekrar bir link atmayı deneyeceğim
mutsuz ekranın altında bir yazı çıkar kare kodun yanında şunlardan birisi yazar
memory management
video tdr failure
ntfs file system ...

Son düzenleme:
Büyük harflerle yazan hata ismini bir kenara not alır mısın. Attığın link açılmıyor

tekrar bir link bıraktım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Büyük harflerle yazan hata ismini bir kenara not alır mısın. Attığın link açılmıyor
bir sürü hata var ve aklımda kalanlar şunlar
kernel security check failure
kernel auto boost invalid lock release
memory management
dpc watchdog violation
irql not less or equal
apc index mismatch
o kadar fazla mavi ekran hatası alıyorum ki hepsini ezberledim...

Ekran kartı, wifi, Bluetooth sürücülerini güncelle ben de minidumpa bakıyorum

mutsuz ekranın altında bir yazı çıkar kare kodun yanında şunlardan birisi yazar
memory management
video tdr failure
ntfs file system ...
gibisinden hatanın nedenini gösterir örneğin memory management hatası ram kaynaklıdır.
zaten hata kodlarına baktıktan sonra çoğu hata ram kaynaklı olarak gözüküyor. ram için windows`un kendi programı ile tarama yaptım herhangi bir hata gözükmedi. bilgisayar parçalarım sıfır ve hazır sistem olarak bir siteden temin ettim.

Minidumpta windows sürümün eski gözüküyor. Windows update üzerinden güncellemeleri yapar mısın ?

zaten hata kodlarına baktıktan sonra çoğu hata ram kaynaklı olarak gözüküyor. ram için windows`un kendi programı ile tarama yaptım herhangi bir hata gözükmedi. bilgisayar parçalarım sıfır ve hazır sistem olarak bir siteden temin ettim.
Ramlerin slot olarak yerlerini değiştirmeyi dene bunu yaparken de ramlerde oksitlenme var mı kontrol et. Pinlerini dikkatlice temizle

Geri