Mavi ekran hatası aldım

iEternalX

80+
Reaksiyon skoru
63
Arkadaşlar dün The Forest oynuyordum sonra oyun donup kapandı. Sadece oyun donmadı sonra PC de dondu kapatıp açtım PC'yi düzeldi. 3-4 saat sonra da Netflix de dizi izliyordum 4-5 saat izledikten sonra diziyi durdurcaktım, durdurduktan sonra ekran siyah oldu sadece mouse gözüküyordu ekranda kasadan monitörün kablosunu çekip geri takınca ekran geri geldi. Birkaç saat sonra yine Netflix'de dizi izlerken mavi ekran aldım.

Minidump dosyası;

DDU ile ekran kartı driverlarınızı silip en güncel driverları kurar mısınız? Ayrıca sys onarımı yapıp Windows günceller misiniz? BIOS güncelleme şansınız var ise onu da güncelleyin.

DDU ile ekran kartı driverlarınızı silip en güncel driverları kurar mısınız? Ayrıca sys onarımı yapıp Windows günceller misiniz? BIOS güncelleme şansınız var ise onu da güncelleyin.

Ekran kartı sürücüsünü güncelledim sfc/scannow da yaptım. windows update'de olan güncellemeleride yaptım ama bios güncelmi bilmiyorum. bilgisayarı aldığım yer güncelledik demişti ama güncelledikleri sürümü anakartın sitesinde bulamadım o yüzden güncel mi değil mi bilmiyorum.
1619032893972.png

Ekran kartı sürücüsünü güncelledim sfc/scannow da yaptım. windows update'de olan güncellemeleride yaptım ama bios güncelmi bilmiyorum. bilgisayarı aldığım yer güncelledik demişti ama güncelledikleri sürümü anakartın sitesinde bulamadım o yüzden güncel mi değil mi bilmiyorum.
Alıntıyı görüntüle
Güncel değil baktım ben. Mavi ekran alırsanız tekrardan etiketleyin beni.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,185,358
Üyeler
188,085
Son üye
ulas17
Geri