A Arda Ert 80+ Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 86 Reaksiyon skoru 39 22 Haziran 2020 #1 yeni aldığım bilgisayarda ilk 2 gün sıkıntı yokken son 3 gündür mavi ekran hatası alıyorum hata kodu PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Windows.com dan bakmaya çalıştım ama anlayamadım, ne yapabilirim?
yeni aldığım bilgisayarda ilk 2 gün sıkıntı yokken son 3 gündür mavi ekran hatası alıyorum hata kodu PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Windows.com dan bakmaya çalıştım ama anlayamadım, ne yapabilirim?
B bale17 80+ Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 3 Reaksiyon skoru 0 22 Şubat 2021 #2 Aynı hatayı alıyorum çözümü var mı acaba?
Dambladore 80+ Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 226 Reaksiyon skoru 81 22 Şubat 2021 #3 Sorun ramlarda olabilir en kısa sürede mem test yapmanızı öneriyorum Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 22 Şubat 2021 Dambladore yazmış: Sorun ramlarda olabilir en kısa sürede mem test yapmanızı öneriyorum Devamı için tıklayın... Ama mem test stabil çıkıp ramlarda sorun olma şansı tekrar var testten sonra ramları tek tek kullanıp deneyebilirsiniz.
Sorun ramlarda olabilir en kısa sürede mem test yapmanızı öneriyorum Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 22 Şubat 2021 Dambladore yazmış: Sorun ramlarda olabilir en kısa sürede mem test yapmanızı öneriyorum Devamı için tıklayın... Ama mem test stabil çıkıp ramlarda sorun olma şansı tekrar var testten sonra ramları tek tek kullanıp deneyebilirsiniz.