Minidump dosyası paylaşırsan anlayan birileri cevap verebilir sanamerhaba arkadaşlar mavi ekran yemiştim bir kere fakat bu mavi ekranın hangi sebepten olduğuna bakabilirmiyim
https://forum.donanimarsivi.com/konu/rehber-minidump-dosyalarini-paylasmak.132448/bu dosyayı nasıl paylaşıcam nerden bakıcam
anlamadım hocam nereye yaxcam buMinidump Dosyalarını Paylaşın
Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi ekran hatalarının nedenini öğrenebiliriz. Minidump dosyaları C:\Windows\Minidump klasöründe bulunur ve DMP uzantılıdır. Bu dosyaları sizden istediğimizde...www.technopat.net
Windows store üzerinde bunu okuyan uygulama var.
Minidump ile Mavi Ekran Analizi
Bilgisayarınız mavi ekran hatası verdiğinde ortaya çıkan DMP uzantılı minidump dosyalarını nasıl analiz edip çözüme ulaşacağınızı anlatıyoruz. Mavi ekranwww.technopat.net
Buda o programın rehberi. TP üzerinden paylaşıyorum ama kusura bakmayın. Adamlar yapıyor abeyy.
bu windows c minidumpu nasıl açıcam
baktım reisAllah'ım sana geliyorum. Lütfen sakince gönderdiğim linkleri okur musunuz? Mazzallah bir iki bir şey öğrenirsiniz belki bana sormak yerine. Gayette adamlar üşenmeden yazmış göndermiş.
C:\Windows%/minidump Burayakaydettim ama yokYerel disk c ye giriyöön. Sonra Windows klasörüne giriyooon. Sonra .dmp uzantılı bir dosya arıyorsun. Sonrası kolay. Windb programına okutuyorsun hoop sana ne hata olduğunu anlatıyor. Çok akıllandı bunlarda ama haa.
hocam aldım ya adım gibi hatırlıyorm üzgün simge çıktıO zaman mavi ekran daha almamışsınız demek oluyor. Aldığınız zaman buraya kaydedilir.
.dmp birdosya yok windows dosyalarındaYerel disk c ye giriyöön. Sonra Windows klasörüne giriyooon. Sonra .dmp uzantılı bir dosya arıyorsun. Sonrası kolay. Windb programına okutuyorsun hoop sana ne hata olduğunu anlatıyor. Çok akıllandı bunlarda ama haa.