Neler Yeni

Mavi Switch Abartıldığı Kadar Sesli mi?

Froozen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Nizam Alışık
klavyeden klavyeye değişir ama senin istek seviyenede bağlı ben çok aşırı abartıldığını düşünüyorum eğer yakınında vatan bilgisayar falan varsa orada teşhir ürünü klavyeler var onlardan bakabilirsin
var knk ama gitme fırsatım olmadı denemeye çalışırım ama.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan
var knk ama gitme fırsatım olmadı denemeye çalışırım ama.
mesela benim gamebooster g902 ile rampage orionun sesi çok farklı geçen gün test etme olanağım oldu

Froozen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Nizam Alışık
mesela benim gamebooster g902 ile rampage orionun sesi çok farklı geçen gün test etme olanağım oldu
bende bugün internet kafeye gittim rampage titan blue switch vardı ama öyle çok ortamı çok rahatsız edecek kadar bir ses alamadım ama ev ortamında ses değişebilir yanki oluşabilir belki klavyeden klavyeye değişedebilir bilemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

switche göre değişebiliyor ama sesli
genelde outemu kullanılıyor çoğu klavyede çok ses yapar mı onlar ?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan
bende bugün internet kafeye gittim rampage titan blue switch vardı ama öyle çok ortamı çok rahatsız edecek kadar bir ses alamadım ama ev ortamında ses değişebilir yanki oluşabilir belki klavyeden klavyeye değişedebilir bilemiyorum.
benim klavyenin sesi diğer blue switch klavyelere gçre bir tık fazla çıkıyor ama odamın dışından duyulmuyor

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan

Beratic

80+
Genel olarak sesli switchler bluelar ama olay sadece switchte bitmiyor hocam klavyede kullanılan her parça sesi değiştirebiliyor o yüzden klavyeyi eline alıp bir test et derim ona göre hesaplarsın + olarak hızlı yazan biriysen mavi alma derim o zaman gerçekten rahatsız edici seviyeye gelebilir

Froozen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Nizam Alışık
az da olsa etkiler ama çok etkilemez alacağınız klavye nedir
philips spk 8403 düşünüyorum daha net değil

Genel olarak sesli switchler bluelar ama olay sadece switchte bitmiyor hocam klavyede kullanılan her parça sesi değiştirebiliyor o yüzden klavyeyi eline alıp bir test et derim ona göre hesaplarsın + olarak hızlı yazan biriysen mavi alma derim o zaman gerçekten rahatsız edici seviyeye gelebilir
hızlı yazıyorum evet ama red switch alınca membran almış gibi hissediyom

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan

Beratic

80+
philips spk 8403 düşünüyorum daha net değil

hızlı yazıyorum evet ama red switch alınca membran almış gibi hissediyom
O zaman yapacak bir şey yok hocam eğer dolar vs. yüksek olmasa yurt dışından parça alarak custom klavye yapın derdim ama malum🤷‍♀️

Froozen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Nizam Alışık
yani hocam eğer çoğu mavi switch klavyeler internet kafedeki kullandığım rampage titan gibiyse alırım bilmiyom.
videolara bakıyorum her videoda farklı farklı ses tonları geliyor birinde yüksek ses çıkıyor birinde az ses çıkıyor yani kafa karıştı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,070
Üyeler
164,609
Son üye
azizoe92
Top Bottom