bunu al içinde dramde varbaşlıktan yazdığım gibi maximum 1000 tl ssd arıyorum kronik sorunu olmayan uzun süre götürcek
M2 değil pcbunu al içinde dramde var
Kioxia 500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kioxia 500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
yazmamışsınız ondan bunu yolladım sata ssd istiyorsunuz o zaman değilmi bi dk bakimM2 değil pc
M2 değil pc
Evet hocam ama lütfen 1K yi geçmesinyazmamışsınız ondan bunu yolladım sata ssd istiyorsunuz o zaman değilmi bi dk bakim
Tamam dostum sakın bişey mi dedik aceleyle açılan bir konubaşlığa ya da acıklamaya sata ssd yaz millet boşuna m2 önermesin o zaman
bundada dram olmalıEvet hocam ama lütfen 1K yi geçmesin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam dostum sakın bişey mi dedik aceleyle açılan bir konu
estagfurullah iyi forumlarEvet hocam ama lütfen 1K yi geçmesin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam dostum sakın bişey mi dedik aceleyle açılan bir konu
Hocam yeni gördüm kusura bakmayın alınır mı ilerde üzmez değil mibundada dram olmalı
WD Green WDS480G3G0A 2.5" 480 GB 545 MB/S SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
WD Green WDS480G3G0A 2.5www.n11.com
üzmez dramli olması lazım zaten kulanan tanıdığımda var daha yeni sistemiyle sattı uzun zmanadır sorunu yoktuHocam yeni gördüm kusura bakmayın alınır mı ilerde üzmez değil mi