dz09Max 1000tl akıllı saat önerisi istiyorum hk9 ultra2 düşündüm ama replika cok önerilmiyomuş güzel oneriler yaparsanız sevinirim
Şimdiden teşekkürler
hocam valla attığım 2015te kullanıyodum aklıma geldi ondan ama onun yerine akıllı bileklik alsanız daha iyi değilmiBu sim kartli cocuk saati ben bunlardan değil telefona bağlanan adım ölçen oluyoya örneği apple watch tarzi bisey istiyorum
Havitin çok modeli var o fiyatlara m9046 da varHavit m9038 pro var
Yorumunda bütçe max. 1k demişsin ama 1.5k çıkabilirsen uzun yıllar sorunsuz kullanacağın Redmi Watch 5 Active alabilirsin.Max 1000tl akıllı saat önerisi istiyorum hk9 ultra2 düşündüm ama replika cok önerilmiyomuş güzel oneriler yaparsanız sevinirim
Şimdiden teşekkürler
Bende atacaktım bunu da pahalıdır yeni çıktı diye atmadım bu niye uygun çıkmışBili
yorumunda bütçe max. 1k demişsin ama 1.5k çıkabilirsen uzun yıllar sorunsuz kullanacağın Redmi Watch 5 Active alabilirsin.
Alıntıyı görüntüle
Bende atacaktım bunu da pahalıdır yeni çıktı diye atmadım bu niye uygun çıkmış
Oto ekran parlaklığı yoktu dimi bundaAlıntıyı görüntüle
Ben 1.6k dan ilk çıktığında almıştım.
Bluetooth sürekli aktif, aralıklı nabız ölçümü ile 11 günlük kullanımda %18 şarj var. Halen 1.5 gün daha götürür.
Tavsiye ederim.
bir şey soracağım saat amoled değil LCD imiş güneşte zorluk cikariyormu acaba birde renkler solukmuş yorumlarda gördüm doğrumudur?Alıntıyı görüntüle
Ben 1.6k dan ilk çıktığında almıştım.
Bluetooth sürekli aktif, aralıklı nabız ölçümü ile 11 günlük kullanımda %18 şarj var. Halen 1.5 gün daha götürür.
Tavsiye ederim.
Evet yok. Ama gece ayarı var. Belli saatten sonra ışığı otomatik kısıyor. Belirlenen saat geçince senin ayarladığın eski parlaklık seviyesine dönüyor.Oto ekran parlaklığı yoktu dimi bunda
Ben herhangi bir zorluk şahsen yaşamadım. Parlaklığı 3/4 oranında kullanıyorum.bir şey soracağım saat amoled değil LCD imiş güneşte zorluk cikariyormu acaba birde renkler solukmuş yorumlarda gördüm doğrumudur?