Max 1000₺ Kulaklık Önerisi

Dr`Geralt

80+
Reaksiyon skoru
30
Bütçe
999
1000₺‘ye kadar kulaklık önerisi olursa çok güzel olur rampage drop plus önermeyin isterseniz zaten onu değiştireceğim.

Son düzenleme:
1000₺‘ye kadar kulaklık önerisi olursa çok güzel olur rampage drop plus önermeyin isterseniz zaten onu değiştirecek.

ne farkı var arasında hangi konularda daha iyidir mesela
ikisinide kullandım bana göre ses kalitesi konforu daha iyi ama blacksharkın mikrofonu bir tık daha üst düzeydi bence ama öyle fazla fark yok, cloud 2 ses olarak daha başarılı bence şuanda aktif olarak cloud2 kullanıyorum memnunum

+
ikisinide kullandım bana göre ses kalitesi konforu daha iyi ama blacksharkın mikrofonu bir tık daha üst düzeydi bence ama öyle fazla fark yok, cloud 2 ses olarak daha başarılı bence şuanda aktif olarak cloud2 kullanıyorum memnunum
tamamdır çok teşekkür ederim.

Cloud alpha s mi cloud 2 mi?

Cloud alpha s mi cloud 2 mi?
bence de cloud 2 900tl cloud alpha s 1400 cloud 2 alıp yanına mouse bile alabilirsin eğer cloud 2 ve cloud alpha s arasında kaldıysan ben cloud 2 alırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki para olsa logitech g pro x mi alınır cloud 2 mi

bence de cloud 2 900tl cloud alpha s 1400 cloud 2 alıp yanına mouse bile alabilirsin eğer cloud 2 ve cloud alpha s arasında kaldıysan ben cloud 2 alırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki para olsa logitech g pro x mi alınır cloud 2 mi
logitech g pro x

Geri