Sucuklumen42
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 143
Barracuda x 2022 aldım mikrofonu kötü mikrofon alacağm öneriniz nedir
Hocam barracuda x neden bukadar kötü anlamadım1k ile barracudadan daha iyi bir ses kalitesi alamazsiniz biraz daha para biriktirerek fifine a6v alabilirsiniz bende aktif olarak kullaniyorum sorun varsa cevaplayabilirim.
Barracuda x 2022 nin normalde iyi böyle kendi sesimi dinlediğim zaman bayağı iyi geliyor WhatsAppa ses kaydı atıyorum veya dc de arkadaşlarımla konuşuyorum baya kötü diyolar500 daha çıkabilirseniz razer seiren mini var onun da performansı çok tatmin eder mi emin değilim.
fifine a2 veya me6s bakin. belki butcenizi biraz asar orasini bilemem. (aliexpress)Barracuda x 2022 aldım mikrofonu kötü mikrofon alacağm öneriniz nedir
hocam üstte yazdıgım sorun hakkında bilginiz varmıfifine a2 veya me6s bakin. belki butcenizi biraz asar orasini bilemem. (aliexpress)
hayir hocam kulaklik mikrofonlari veya razerin yazilimi hakkinda bilgim yok.hocam üstte yazdıgım sorun hakkında bilginiz varmı
razer seiren mini nasılhayir hocam kulaklik mikrofonlari veya razerin yazilimi hakkinda bilgim yok.
o paraya degmez. dedigim miclere bakin.razer seiren mini nasıl
en max 1.5 verrmo paraya degmez. dedigim miclere bakin.
Barracuda x 2022 aldım mikrofonu kötü mikrofon alacağm öneriniz nedir