Max 10bin TL'ye telefon önerisi

Zetian

80+
Reaksiyon skoru
25
Öncelikle herkesin bayramını kutlarım.
Arkadaşlar bana kamera performansı bazında max.10bin civarında kullandığınız ya da daha önceden tecrübe ettiğiniz bir telefon modeli önerebilirseniz sevinirim.
Telefonda oyun falan oynamamakla beraber çok yoğun olarak kullanmıyorum ama arada sırada dışardayken fotoğraf çekmeye meraklıyım bu konuda bana sıkıntı yaşatmasın yeterli olur. Şimdiden değerli yorumlarınız ve görüşleriniz için teşekkür eder. İyi forumlar dilerim....

S20 Fe. O bütçede en iyi kamera ve performans S20 Fe'de.

Arkadaşlar bana kamera performansı bazında max.10bin civarında kullandığınız ya da daha önceden tecrübe ettiğiniz bir telefon modeli önerebilirseniz sevinirim.
Telefonda oyun falan oynamamakla beraber çok yoğun olarak kullanmıyorum ama arada sırada dışardayken fotoğraf çekmeye meraklıyım bu konuda bana sıkıntı yaşatmasın yeterli olur. Şimdiden değerli yorumlarınız ve görüşleriniz için teşekkür eder. İyi forumlar dilerim....
S20 FE al geç bence, o bütçede daha iyisi yok sanırım.

bu fiyat bandında kamera olarak a54 var dxomarkta 95. olmuş ama fiyatları 12k

Fikirleriniz için teşekkür ederim

samsung dışı alma dostum donanım cazip geliyor belki ama bu diğer markaların satış sonrası hizmetleri sıfır sikayetimvar sitesine bakın 2 yıllık sikayetlere bile cevap verilmemiş poco gibi markalardan. a54 alırsan hem güncel hem samsung güvencesi olur zaten güncelleme ala ala telefon iyice oturur daha cok yeni.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,164
Üyeler
198,251
Son üye
Dante21

Geri