Borsa Kaplanı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Incelemesini biri yapmıştı, sanırım @cfranko.Trendyol yorumlarında herkes baya memnun kalmış. Çakma alırsam ne gibi sorun olur ?
Incelemesini biri yapmıştı, sanırım @cfranko.Trendyol yorumlarında herkes baya memnun kalmış. Çakma alırsam ne gibi sorun olur ?
Riske atmaya değmez,daha kötü sonuçlar alırsın.Trendyol yorumlarında herkes baya memnun kalmış. Çakma alırsam ne gibi sorun olur ?
Teşekkürler, bunu bilmiyordumburadaki macun çakma
*DİKKAT 4GR ARTIC MX4 2019 VERSYONLAR ÇAKMA ARKADAŞLAR*
Hangisine karar verdiniz?Herkese teşekkür ederim yardımlarınız için.
Hocam 105 derecede hala devam ediyorsa size zahmet şu yumurtayı versem suda haşlasanız olur mubended de 2015ten kalma laptop var kullanmıyorum soğutucu ısınsın 100e kadar yolu var 105 derece rekor kırmışlığı var
Mesaj otomatik birleştirildi:
youtube marka model yazın içini açan elbet çıkıyor merak etmeyin oradan referans alarak yapabilirsiniz zor bir şey değil laptop bakımı yapmak
Ben yarın deniyorum tüp bitmişti sobada yapıyoduk yemekleri artık onada gerek kalmıcakAslında çok mantıklı diyelim evde tüpün bitti sök fanı abi koy tencereyi pişir abi mis gibi.
Yok hocam hallettim onu çok şükür artık 75 üstü arada oluyor ama yazın belli olmazHocam 105 derecede hala devam ediyorsa size zahmet şu yumurtayı versem suda haşlasanız olur mu
Of ya tamam ben haşlarım yumurtayı (fansız bir gtx 1660 mı ne vardı arkadaşta inşallah stres testinde yeteri kada ısınıyodur)Yok hocam hallettim onu çok şükür artık 75 üstü arada oluyor ama yazın belli olmaz