E eutrias 80+ Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 37 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Salih İlgilendiği Kategoriler anime Bugün, 19:12 #1 Bütçe 2000 Şu an kullandığım klavyemin tepkime süresi çok kötü olduğundan klavye almayı düşünüyorum ve 2. el bakasım da var ama tam emin olamadım.
Şu an kullandığım klavyemin tepkime süresi çok kötü olduğundan klavye almayı düşünüyorum ve 2. el bakasım da var ama tam emin olamadım.
abdülrezzakbinberrak 80+ Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 21 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim bunicktamyirmiharfli Bugün, 19:15 #2 eutrias yazmış: Şu an kullandığım klavyemin tepkime süresi çok kötü olduğundan klavye almayı düşünüyorum ve 2. el bakasım da var ama tam emin olamadım. Devamı için tıklayın... steelseries apex 3 tkl alabilirsin membran ama güzel klavye
eutrias yazmış: Şu an kullandığım klavyemin tepkime süresi çok kötü olduğundan klavye almayı düşünüyorum ve 2. el bakasım da var ama tam emin olamadım. Devamı için tıklayın... steelseries apex 3 tkl alabilirsin membran ama güzel klavye