Max 2000tl Ekran kartı onerisi

Reaksiyon skoru
66
Elimde Rx470 Ekran kartı var ançak bir takım sıkıntılar oldugundan yeni bir kart almak istiyorum elimdeki karttan daha performanslı ve belirttiğim fiyata göre güzel bir kart önerebilir misiniz? acaba

Elimde Rx470 Ekran kartı var ançak bir takım sıkıntılar oldugundan yeni bir kart almak istiyorum elimdeki karttan daha performanslı ve belirttiğim fiyata göre güzel bir kart önerebilir misiniz? acaba
Bütçeni biraz olsun aşıyor ama bu bütçede yazılımsal sorunları olan RX kartlardan almanı tavsiye etmem. Bütçeni yetirebilirsen çift fanlı ventus XS modelini alabilirsin.

Bütçeni biraz olsun aşıyor ama bu bütçede yazılımsal sorunları olan RX kartlardan almanı tavsiye etmem. Bütçeni yetirebilirsen çift fanlı ventus XS modelini alabilirsin.

Zaten AMD ondan istemiyorum bir çok ekran kartı yazılım sorunları var bu sefer nvidia deneyeceğim nasip olursa

İndirim bekleyip 1660 super veya ti alman mantıklı olacaktır

Bulabildiğim en uygun 1660 Super bu. Bence 100 200 TL için performanstan ödün vermeyin. Eğer bütçeyi kesinlikle aşamıyorsanız indirim bekleyin.

bu model performans ne kadar etkileyebilirki mesala soğutması nasıldır acaba

bu model performans ne kadar etkileyebilirki mesala soğutması nasıldır acaba
Soğutması başarılı bir kart. Sıkıntı çıkartacağını zannetmiyorum. Performanstan kastım Rx580 ya da 1650 Super falan almayın diye. Yani 1660 Super onlardan daha başarılı. 1660 Super olarak istediğiniz modeli seçebilirsiniz. Ben en ucuz ve soğutması kötü olmayan bir kart olarak da onu önerdim.

Geri