SharpDagger
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 181
Arkadaşlar 2k bütçem var mekanik ve red switch klavye arıyorum f/p en iyi klavye önerinizi bekliyorum.
E yosoo z11 kullanıyorum çok sessiz ve kullanışlı. Sadece %60 olması kötüArkadaşlar 2k bütçem var mekanik ve red switch klavye arıyorum f/p en iyi klavye önerinizi bekliyorum.
Bu klavye nasıl sizce ? Listemde bulunuyor. Tek sevmediğim yanı rgb olmaması.E yosoo z11 kullanıyorum çok sessiz ve kullanışlı. Sadece %60 olması kötü
Eskiden iyidi modası geçti artıkBu klavye nasıl sizce ? Listemde bulunuyor. Tek sevmediğim yanı rgb olmaması.
![]()
HP 6yw76aa Omen Encoder Kırmızı Gaming Klavye Mekanik - Fiyatı, Yorumları
HP 6yw76aa Omen Encoder Kırmızı Gaming Klavye Mekanik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
e yooso z11 ak680 redragon k617 rgbArkadaşlar 2k bütçem var mekanik ve red switch klavye arıyorum f/p en iyi klavye önerinizi bekliyorum.
Alabilirsiniz. Eski olmasına rağmen hala bir sorunu patlak vermemiş kaliteli nadir klavyelerden. Ama yerinizde olsam SNTJ sitesinden RK65 alırdım.Bu klavye nasıl sizce ? Listemde bulunuyor. Tek sevmediğim yanı rgb olmaması.
![]()
HP 6yw76aa Omen Encoder Kırmızı Gaming Klavye Mekanik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
İyi bir klavye hocam. Rgb olmaması daha iyi. Tek renk daha lüks görünüyor.Bu klavye nasıl sizce ? Listemde bulunuyor. Tek sevmediğim yanı rgb olmaması.
![]()
güzel klavyede 2k bütçede daha iyileri varE yosoo z11 kullanıyorum çok sessiz ve kullanışlı. Sadece %60 olması kötü
https://forum.donanimarsivi.com/kon...appable-klavyeler-yuzde-25-indirimde.1006465/ bunlardan biri alınır gibi şuanArkadaşlar 2k bütçem var mekanik ve red switch klavye arıyorum f/p en iyi klavye önerinizi bekliyorum.
Öneriniz var mı daha iyi olanlardan ?güzel klavyede 2k bütçede daha iyileri var