Max 2500TL civarı Erkek Parfüm Önerisi

1 million paco rabanne bana teyzem getirmişti bayağı sevmiştim

Emperio Armani Stronger with you intensely günlük kullanıyorum çok güzel kokan bir parfüm boyner de test yerleri var gidip koklayabilirsiniz kişiye göre değişir ama çok güzel bi koku

yaz geliyorken kenzo homme marine edt veya le beau paradise garden. nasıl türden koku sevdiğini söylersen yardımcı olurum.
düzeltme. konu eskiymiş ama kenarda dursun

yaz geliyorken kenzo homme marine edt veya le beau paradise garden. nasıl türden koku sevdiğini söylersen yardımcı olurum.
düzeltme. konu eskiymiş ama kenarda dursun
Halen bakıyorum hocam sorun yok 😃
Dediğim gibi parfümlerden anlamıyorum yani sadece ağır olmasın yeter.

Le beau edp le male le parfum bu 2sini yazında kullanabilirsiniz ama le beau edp biraz fazla tatlı ve 1-2 saatten sonra sadece hindistan cevizi kokuyorsunuz
ysl y edpde güzel bir koku biraz feminen ama hocam haberiniz olsun bi ara boyner,sephora,sevil,beymen gibi yerlerden gidip deneyebilirsiniz beymende niş kokularda vardır ama fiyatları yüksektir haberiniz olsun

1 tane olsun adam gibi olsun. İnsanlar kokunuzla tanısın sizi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Le beau edp le male le parfum bu 2sini yazında kullanabilirsiniz ama le beau edp biraz fazla tatlı ve 1-2 saatten sonra sadece hindistan cevizi kokuyorsunuz
ysl y edpde güzel bir koku biraz feminen ama hocam haberiniz olsun bi ara boyner,sephora,sevil,beymen gibi yerlerden gidip deneyebilirsiniz beymende niş kokularda vardır ama fiyatları yüksektir haberiniz olsun
Le beau berbat almayın.

1 tane olsun adam gibi olsun. İnsanlar kokunuzla tanısın sizi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Le beau berbat almayın.
sample vardı çokta sıkmadım hocam buram buram hindistan cevizi kokuyordu seviyorsa hoşuna gidebilir diye önerdim ben karıştırmışım bu arada diğer parfümü ysl y değil ysl myslf benim dediğim feminen olan

Emperio Armani Stronger with you parfümünden uzak durabilirsin çok kullanıldı karekteristik anlamı kalmadı

Boyner de deneyin
Hocam onlar çok pahalı bee
Emperio Armani Stronger with you parfümünden uzak durabilirsin çok kullanıldı karekteristik anlamı kalmadı

hocam iyi güzel de bütçede sıkıntı çıktı zaranın parfümleri nasıldır?

Hocam onlar çok pahalı bee

hocam iyi güzel de bütçede sıkıntı çıktı zaranın parfümleri nasıldır?

Kokuları deneyin dedim alın demedim ki

Geri