Hp victusların kasası dandik diyorlar ekran sallanıyor filan diyorlar 5 yıl idare edebilecegini düsünmuyorum sence eder mi?(yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim )HP Victus 16-R0052NT 7P6L8EA i5-13500H 16 GB 512 GB SSD RTX4050 16.1" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Victus 16-R0052NT 7P6L8EA i5-13500H 16 GB 512 GB SSD RTX4050 16.1" Full HD Gaming Laptop fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Victus 16-R0052NT 7P6L8EA i5-13500H 16 GB 512 GB SSD RTX4050 16.1" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, 38.656,59 TL'den başlayan...www.akakce.com
Bu fiyatlara Omen , ROG G18, Legion kasasi falan beklemiyorsan dandik degil. Bu butcede alacagin TUF'lardan daha iyi, Acerlerle ise benzerdir.Hp victusların kasası dandik diyorlar ekran sallanıyor filan diyorlar 5 yıl idare edebilecegini düsünmuyorum sence eder mi?(yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim )
Sence bu nasildir hp den iyi mi?? 140watt ekrna kartiBu fiyatlara Omen , ROG G18, Legion kasasi falan beklemiyorsan dandik degil. Bu butcede alacagin TUF'lardan daha iyi, Acerlerle ise benzerdir.
Ekran sallanmasi oyle random dururken ileri geri yapmiyor, ilk actiginda hafif bir sallaniyor o kadar. Sonra duruyor. Oyle klavyede yazarken falan sallanma yapmiyor yani.
Bana kalırsa hpden daha iyiSence bu nasildir hp den iyi mi?? 140watt ekrna karti
RTX 4050'de 90w ustu kartlar Voltaj limitine takildigi icin ayni performansi veriyor. HP'de 120w oldugundan performans olarak ayni olur.Sence bu nasildir hp den iyi mi?? 140watt ekrna karti
Bu bir + sayilabiilir evet. Depolama olarak daha fazla artisi var.Bana kalırsa hpden daha iyi
Bunda 2 tane M2 slotu var hpde 1 adet
DoğruRTX 4050'de 90w ustu kartlar Voltaj limitine takildigi icin ayni performansi veriyor. HP'de 120w oldugundan performans olarak ayni olur.
Onun disinda bunun islemcisi daha dusuk ve Rami daha dusuk. HP daha iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu bir + sayilabiilir evet. Depolama olarak daha fazla artisi var.
Hp daha iyi midir sonuc olarakDoğru
HP daha iyi olabilirHp daha iyi midir sonuc olarak
Bide hpnin kasa kalitesi nasil?
Beni kaç yıl goturur?
Kasası kendi fiyat bandındaki rakipleriyle aynı seviyelerde, Ekran sallanmıyor kapağı nasıl açtığına bağlı olarak 1-2 saniye hafif bir sallanma yapıp duruyor yani kapağı açarken elinle itip ivme verirsen oluyor bu. Bütün laptoplarda var direkt elinle kaldırıp istediğin seviye gelince bırakırsan sallanma falan yok. Ayrıca bir laptop alınırken sadece işlemci ve ekran kartına bakılmaz atılan acer laptopun ne bataryası ne şarj adaptörü ne ram'i ne işlemcisi nede ekran kalitesi Hp'nin 1/10 bile etmezHp victusların kasası dandik diyorlar ekran sallanıyor filan diyorlar 5 yıl idare edebilecegini düsünmuyorum sence eder mi?(yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim )
Baya acer hp ye göre kötü diyorsunuz.Kasası kendi fiyat bandındaki rakipleriyle aynı seviyelerde, Ekran sallanmıyor kapağı nasıl açtığına bağlı olarak 1-2 saniye hafif bir sallanma yapıp duruyor yani kapağı açarken elinle itip ivme verirsen oluyor bu. Bütün laptoplarda var direkt elinle kaldırıp istediğin seviye gelince bırakırsan sallanma falan yok. Ayrıca bir laptop alınırken sadece işlemci ve ekran kartına bakılmaz atılan acer laptopun ne bataryası ne şarj adaptörü ne ram'i ne işlemcisi nede ekran kalitesi Hp'nin 1/10 bile etmez
Victusların tek eksiği kasa kalitesi fiyatı ucuz tutmak için kasa malzemesinden kısmıslar. Victusun kasası hakkında sana net bir şey söylemek gerekirse kasası güven vermiyor narin bi cihaz yani kasası sertliğe gelmez ama iyi bakarsan içerisindeki parçalar gereği seni uzun yıllar götürecektir.Baya acer hp ye göre kötü diyorsunuz.
O zaman hp daha mantıkli deil mi?
Isınma konusunda normal günlük işleri yaparken ısınma falan yok ekran kartınıda sadece oyun oynadığın zaman aktif edersin. O zamanda fandan ses cıkmasın diye fanı 2300RPM de çalıştırırsan zaten ısı değerleri uçar. Ben oyun oynarken fanı full devirde açıyorum 65-70-73 arası işlemci ekran kartı sıcaklık değeri oluyor. Laptop soğutucu falanda kullanmıyorum ayrıca laptop'u yükseltme kiti de kullanmıyıorum dümdüz masanın üstünde duruyorVictusların tek eksiği kasa kalitesi fiyatı ucuz tutmak için kasa malzemesinden kısmıslar. Victusun kasası hakkında sana net bir şey söylemek gerekirse kasası güven vermiyor narin bi cihaz yani kasası sertliğe gelmez ama iyi bakarsan içerisindeki parçalar gereği seni uzun yıllar götürecektir.