Neler Yeni

Max 27k laptop önerisi

Olumsuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Kara
Merhaba arkadaşlar max27k bütçem var ortalama 4-5 yıl kullanacağım kasası sağlam bir gaming laptop lazım.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Olumsuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hp victusların kasası dandik diyorlar ekran sallanıyor filan diyorlar 5 yıl idare edebilecegini düsünmuyorum sence eder mi?(yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim :) )

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hp victusların kasası dandik diyorlar ekran sallanıyor filan diyorlar 5 yıl idare edebilecegini düsünmuyorum sence eder mi?(yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim :) )
Bu fiyatlara Omen , ROG G18, Legion kasasi falan beklemiyorsan dandik degil. Bu butcede alacagin TUF'lardan daha iyi, Acerlerle ise benzerdir.

Ekran sallanmasi oyle random dururken ileri geri yapmiyor, ilk actiginda hafif bir sallaniyor o kadar. Sonra duruyor. Oyle klavyede yazarken falan sallanma yapmiyor yani.

Olumsuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Kara
Bu fiyatlara Omen , ROG G18, Legion kasasi falan beklemiyorsan dandik degil. Bu butcede alacagin TUF'lardan daha iyi, Acerlerle ise benzerdir.

Ekran sallanmasi oyle random dururken ileri geri yapmiyor, ilk actiginda hafif bir sallaniyor o kadar. Sonra duruyor. Oyle klavyede yazarken falan sallanma yapmiyor yani.
Sence bu nasildir hp den iyi mi?? 140watt ekrna karti

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
RTX 4050'de 90w ustu kartlar Voltaj limitine takildigi icin ayni performansi veriyor. HP'de 120w oldugundan performans olarak ayni olur.

Onun disinda bunun islemcisi daha dusuk ve Rami daha dusuk. HP daha iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana kalırsa hpden daha iyi
Bunda 2 tane M2 slotu var hpde 1 adet
Bu bir + sayilabiilir evet. Depolama olarak daha fazla artisi var.

TİTAN.

80+ Platinum
RTX 4050'de 90w ustu kartlar Voltaj limitine takildigi icin ayni performansi veriyor. HP'de 120w oldugundan performans olarak ayni olur.

Onun disinda bunun islemcisi daha dusuk ve Rami daha dusuk. HP daha iyi olur.

Bu bir + sayilabiilir evet. Depolama olarak daha fazla artisi var.
Doğru

Olumsuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Kara
Hp daha iyi midir sonuc olarak

Bide hpnin kasa kalitesi nasil?

Beni kaç yıl goturur?

Mimikri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kerem
Kasası kendi fiyat bandındaki rakipleriyle aynı seviyelerde, Ekran sallanmıyor kapağı nasıl açtığına bağlı olarak 1-2 saniye hafif bir sallanma yapıp duruyor yani kapağı açarken elinle itip ivme verirsen oluyor bu. Bütün laptoplarda var direkt elinle kaldırıp istediğin seviye gelince bırakırsan sallanma falan yok. Ayrıca bir laptop alınırken sadece işlemci ve ekran kartına bakılmaz atılan acer laptopun ne bataryası ne şarj adaptörü ne ram'i ne işlemcisi nede ekran kalitesi Hp'nin 1/10 bile etmez

Olumsuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Kara
Kasası kendi fiyat bandındaki rakipleriyle aynı seviyelerde, Ekran sallanmıyor kapağı nasıl açtığına bağlı olarak 1-2 saniye hafif bir sallanma yapıp duruyor yani kapağı açarken elinle itip ivme verirsen oluyor bu. Bütün laptoplarda var direkt elinle kaldırıp istediğin seviye gelince bırakırsan sallanma falan yok. Ayrıca bir laptop alınırken sadece işlemci ve ekran kartına bakılmaz atılan acer laptopun ne bataryası ne şarj adaptörü ne ram'i ne işlemcisi nede ekran kalitesi Hp'nin 1/10 bile etmez
Baya acer hp ye göre kötü diyorsunuz.

O zaman hp daha mantıkli deil mi?

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek
Baya acer hp ye göre kötü diyorsunuz.

O zaman hp daha mantıkli deil mi?
Victusların tek eksiği kasa kalitesi fiyatı ucuz tutmak için kasa malzemesinden kısmıslar. Victusun kasası hakkında sana net bir şey söylemek gerekirse kasası güven vermiyor narin bi cihaz yani kasası sertliğe gelmez ama iyi bakarsan içerisindeki parçalar gereği seni uzun yıllar götürecektir.

Victusların tek eksiği kasa kalitesi fiyatı ucuz tutmak için kasa malzemesinden kısmıslar. Victusun kasası hakkında sana net bir şey söylemek gerekirse kasası güven vermiyor narin bi cihaz yani kasası sertliğe gelmez ama iyi bakarsan içerisindeki parçalar gereği seni uzun yıllar götürecektir.
Isınma konusunda normal günlük işleri yaparken ısınma falan yok ekran kartınıda sadece oyun oynadığın zaman aktif edersin. O zamanda fandan ses cıkmasın diye fanı 2300RPM de çalıştırırsan zaten ısı değerleri uçar. Ben oyun oynarken fanı full devirde açıyorum 65-70-73 arası işlemci ekran kartı sıcaklık değeri oluyor. Laptop soğutucu falanda kullanmıyorum ayrıca laptop'u yükseltme kiti de kullanmıyıorum dümdüz masanın üstünde duruyor

Top Bottom