batuhangeris
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
- Bütçe
- 2000
Merhaba Arkadaşlar. Ben mekanik red switch tkl klavye arıyorum. Bütçme max 2k önerileriniz bekliyorum.
İndirimdeyken Ak820Pro 2k civarına geliyor.Merhaba Arkadaşlar. Ben mekanik red switch tkl klavye arıyorum. Bütçme max 2k önerileriniz bekliyorum.
hocam yakın zamanda ihtiyacım var aliexpres bildiğim kadarıyla 1 aya yakın sonra geliyoİndirimdeyken Ak820Pro 2k civarına geliyor.
![]()
Ajazz AK820 Pro %75 Contalı Bluetooth 5.1/2.4G Kablosuz/Kablolu Mekanik Klavye, Mac/Win için TFT Ekranlı - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Onlarca alışveriş yaptım hepsi 2 hafta içinde geldi.hocam yakın zamanda ihtiyacım var aliexpres bildiğim kadarıyla 1 aya yakın sonra geliyo
1hafta ile 3 hafta arası tahmini gelir. Extra şanssız değilsen 3 hafta hiç görmez max 2 hafta diyeyim.hocam yakın zamanda ihtiyacım var aliexpres bildiğim kadarıyla 1 aya yakın sonra geliyo
İndirimdeyken Ak820Pro 2k civarına geliyor.
![]()
Ajazz AK820 Pro %75 Contalı Bluetooth 5.1/2.4G Kablosuz/Kablolu Mekanik Klavye, Mac/Win için TFT Ekranlı - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
vergi adam öyle istiyor2300 oluyor niye
bu bantta en iyi klavye bu mu tr lazım bana yavergi adam öyle istiyor
AYNEN VERGİ İLE 2300 OLUYO TR DEN ÖNERİ VAR MIDIR HOCAMbu bantta en iyi klavye bu mu tr lazım bana ya
ben yurtdısından da alırım da tr dizilim olması lazımAYNEN VERGİ İLE 2300 OLUYO TR DEN ÖNERİ VAR MIDIR HOCAM
Aceleniz yoksa indirimde TR dizilim değil de ISO dizilim olarak Akko 5108B veya 5087B önerebilirim. En kötü ileride TR keycaps alırsınız.ben yurtdısından da alırım da tr dizilim olması lazım