Onurkotlutok05
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 7,692
Hrv,chr, ve t roc arasindayim
Hocam kendim zaten az kilometre yaptığım için 2. Elde sadece 6k kilometre yapılmış al sat arabaları düsünüyorum2.el düşük kilometre Peugeot 3008 veya Volkswagen Tiguan tercih edilebilir.
Tiguan için örnek ilan
Peugeot için örnek ilan
Performans için Tiguan tercih edilir ama amacın yakıt tasarufu ise 3008.
Al-sat için almayı hedefliyorsan 3008 veya Citroën C5 Aircross bakabilirsin fransızların koyduğu donanımlar 18" elmas kesim jantlar gayet güzel duruyor. al-sat için uygun araçlardır dediklerim fakat sizin söylediğiniz araçlar çok nadir kesmin aldığı araçlardır.Hocam kendim zaten az kilometre yaptığım için 2. Elde sadece 6k kilometre yapılmış al sat arabaları düsünüyorum
Al-sat için almayı hedefliyorsan 3008 veya Citroën C5 Aircross bakabilirsin fransızların koyduğu donanımlar 18" elmas kesim jantlar gayet güzel duruyor. al-sat için uygun araçlardır dediklerim fakat sizin söylediğiniz araçlar çok nadir kesmin aldığı araçlardır.
Al sat yapmayı degil hocam al sat yapanlardan almayı düşünüyorumAl-sat için almayı hedefliyorsan 3008 veya Citroën C5 Aircross bakabilirsin fransızların koyduğu donanımlar 18" elmas kesim jantlar gayet güzel duruyor. al-sat için uygun araçlardır dediklerim fakat sizin söylediğiniz araçlar çok nadir kesmin aldığı araçlardır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: