Neler Yeni

MAX 300 TL OYUNCU KULAKLIĞI ÖNERİR MİSİNİZ ( GÜNCEL OLSUN İNDİRİMLE AL FALAN DEMESSENİZ SEVİNİRİM)

Mojo jojo

80+ Silver
ayyneenn kardeşim acaba neden 39 dolar aaaa türkiyede dolarla alışveriş yapıyoruz demi pardon hemen sipariş edeyim 12379684713 gün sonra gelsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

aRaşTIrMadAn bKmAYın bAK YaBncuı siTYelerde daha UCuza sATILıyo
Olm 344 lira ediyo körmüsün? Ki gelmesi uzun sürebilir sen bana fiyat sordun beynin basmıyomu

Bir kere itopya da 300 TL oldu diye indirim kovala diyor
Sonuç olarak düştü tamam o yeterli

Uygunsuz davranış
Olm 344 lira ediyo körmüsün? Ki gelmesi uzun sürebilir sen bana fiyat sordun beynin basmıyomu

Sonuç olarak düştü tamam o yeterli
harikasın sen ya bu sitedekilerin cidden ıqsunu merak ediyorum maks 300 yazıtoeum adam bana illlaa maksın biraz üstü atıcak iillaaa bak 344 diyo şimdi de kafayı yicemmm ahhh sen cidden kör müsün merak ediyorum bak MAKS 300 yazıyo bak bak gözüne sok

Abartmanın lüzumu yok. Çok uzun süre geçmedi fiyatının düşmesinin üzerinden. Ayrıca nickiniz "kralmert" olmalıydı.
İTÜ Uçak okuyorum bana sen mi doğrusunu öğreticeksin bilerek yazdım ayrıca ????

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Siri cevaplıyor;
Dostum arkadaş sana 300 TL'ye önermiş mi? Önermiş. Sen hiç dedin mi 3 günde elimde olacak diye? İster 2 ayda gelir ister 15 günde. Kusura bakma ama burada haksız sensin.
hani her şeyin bi doğrusunu söyleme ve düzeltmeye çalışma çabandan bahsediyorum git başka yerde yap onu
İsterse düzeltebilir. Okumak istemiyorsan kişinin profil resminin üzerine gelip "YOKSAY" butonuna basabilirsin.

Siri cevaplıyor;
Dostum arkadaş sana 300 TL'ye önermiş mi? Önermiş. Sen hiç dedin mi 3 günde elimde olacak diye? İster 2 ayda gelir ister 15 günde. Kusura bakma ama burada haksız sensin.

İsterse düzeltebilir. Okumak istemiyorsan kişinin profil resminin üzerine gelip "YOKSAY" butonuna basabilirsin.
1.si önerdi ürünün güncel fiyatı ülkemizde 300değil bunu bi bil 2.si adamın önerdiği sitede bile fiyat 344 e geiyorumuş dediği doğru ise ki BAŞLIĞI OKUYUN KARDEŞİM BAK OKUMA YAZMA MI ÖĞRETEYİM SİZE MAKS 300 TL DİYORUM BAK MAKS 300 mla anlatır gibi mi anlatıyım size ???

Siri cevaplıyor;

ayrıca sonda dediğin şeyi hem sana hem de ona yapcağım iyi günler

Ona duyar kasmak mı deniliyor? :D Türkçe kursu şart gibi göründü size.
yok denmiyor kardeşim hadi kardeşim hadi

1.si önerdi ürünün güncel fiyatı ülkemizde 300değil bunu bi bil 2.si adamın önerdiği sitede bile fiyat 344 e geiyorumuş dediği doğru ise ki BAŞLIĞI OKUYUN KARDEŞİM BAK OKUMA YAZMA MI ÖĞRETEYİM SİZE MAKS 300 TL DİYORUM BAK MAKS 300 mla anlatır gibi mi anlatıyım size ???

ayrıca sonda dediğin şeyi hem sana hem de ona yapcağım iyi günler

yok denmiyor kardeşim hadi kardeşim hadi
bi de hala sana 300 tl önermiş diyo kafayı yicem geçekten

Köpek mi kovuyorsunuz? İster giderim ister gitmem. Beni yoksayabilirsiniz görmek istemiyor iseniz.
başka konuya git kardeşim bıktım sizin gibi her şeyi düzeltmeye çalışan insanlarda önce gidin kendizi düzeltin hadi

Top Bottom