Oppo A91arkadaşlar max 3 bin TL olmak üzere teknosa, vatan, mediamarkt, incehesap vb. güvenilir mağazalardan önerilerinizi bekliyorum
Xiaomi redmi note 8 proarkadaşlar max 3 bin TL olmak üzere teknosa, vatan, mediamarkt, incehesap vb. güvenilir mağazalardan önerilerinizi bekliyorum
eski değil mi o telefon artık güncelleme alacagini sanmıyorumXiaomi redmi note 8 pro
şuan aktif olarak kullanıyorum performans olarak note 9 prodan daha iyi ama xiaomi ye göre bütün güncellemeleri alcak diyorlar ama bence note 9 pro alınır güzel telefon....eski değil mi o telefon artık güncelleme alacagini sanmıyorum
Güncelleme alır mı bilmem şu anda mı 12 en yeni sürüme sahip performans olarak pubg full ayarda kasma olmadan oynuyorum Biraz ısınıyor sadece kamerası güzel pili 1.5 gün gidiyor oyun oynamadaneski değil mi o telefon artık güncelleme alacagini sanmıyorum
realme 7 veya poxo x3 nfc öneririm özellikle oyun oynayacaksan poco x3 nfcarkadaşlar max 3 bin TL olmak üzere teknosa, vatan, mediamarkt, incehesap vb. güvenilir mağazalardan önerilerinizi bekliyorum
relame 7 poco x3 nfc ile başa baş ama ben poco x3 nfcden yanayımrealme 7 nasıl
note 8 pro alınmaz 3k bütçesi var note 8 pro berbat bir telefon +güncelleme almayacak diye biliyorum3000 TL şu anda ama bunu önermem aynısının 64 GB olanı daha uygun fiyatlı buyrun
Telefona berbat diyemezsin dostum ?note 8 pro alınmaz 3k bütçesi var note 8 pro berbat bir telefon +güncelleme almayacak diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.epey.com/akilli-telefon...ote-8-pro-128gb_redmi-note-9-pro_poco-x3-nfc/ karşılaştırmasıda burda
Mesaj otomatik birleştirildi:
note 8 pro bir ara kullanmıştım şuan note 9s deyim note 8 pro çok ısınıyor ve çok fazla pil tüketiyor