wraith w13000tl bütçem var beni baya götürsün özellikle malzeme kalitesi olarak iyi olsun birde beyaz olursa iyi olur verdiğim paranın hakkını almak istiyorum son olarak 8000hz gerek var mı 320hz monitör de
3800 gibi bir fiyata bulunuyor butcemi asıyor benim dediğim mouslar alınabilir mi?wraith w1
8khz senin fps düşürmekten başka bişey yapmaz3000tl bütçem var beni baya götürsün özellikle malzeme kalitesi olarak iyi olsun birde beyaz olursa iyi olur verdiğim paranın hakkını almak istiyorum son olarak 8000hz gerek var mı 320hz monitör de
Tamamdır peki önerebileceğiniz mouse var mıdır8khz senin fps düşürmekten başka bişey yapmaz
indirim kodları var 3400 e falan gelir bence çıkmalısın3800 gibi bir fiyata bulunuyor butcemi asıyor benim dediğim mouslar alınabilir mi?
Kod nedir örneğinindirim kodları var 3400 e falan gelir bence çıkmalısın
SWAR vardı ben kullanıyodum youtuberlara özel kodlar veriyo incvelemelere bakarsan bol bol bulursunKod nedir örneğin
Atk a9 setisinden bütçen hangisini yetiyorsa alabilirsşn sensörü hangisi iyiseTamamdır peki önerebileceğiniz mouse var mıdır