Max 35k sistem önerisi

Reaksiyon skoru
38
Selam Max 35k sistem önerisi yapabilir misiniz Gaming Gen Tr olmazsa daha iyi olur eğer alacağımız yer farksız taksit yapıyorsa bütçe 39-40k çıkabilir Rx 7800xt li bir sistemi 36k ya alacaktım ödeme kısmında problem yaşıyorum başka öneriler varsa ve hızlı olursa süper olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Kürşat Kütükçü Hocam Çıksa Çıksa Bişeyler Sizden Çıkar Var Mı Öneriniz

Son düzenleme:
Kardeşim şimdi müsait oldum bakım ama Gaming Gen nasıl olmadı ya en uygun sistemler de orada

Kardeşim başka kredi kartı ile denediniz mi

Son düzenleme:
Kardeşim şimdi müsait oldum bakım ama Gaming Gen nasıl olmadı ya en uygun sistemler de orada

Kardeşim başka kredi kartı ile denediniz mi
Hocam bende bu yüzden burdan tercih ettim zaten 2 tane kredi kartı ile 6taksit denedim limitlerde sorun yok 3 farklı cihazdan denendi 2 mobil farklı internet 1 masaüstü mobillerden biri ile aynı her şey sorunsuz bu arada kullandığım kart troy ikiside sorun yaratır mı bilmiyorum 3d secure kısmında kodu girdikten sonra ödeme alınmış gibi gösteriyor sonra kendi sitesine tekrar dönerken beyaz ekranda takılı kalıyor beklemek bir şey değiştirmedi bu arada f5 attığımdada ödeme iptal gözüküyor kartlar eczanede kullanılıyor ilaç alımı için birinin limiti 500k birinin limiti 1m şuan tek yapmadığım şey sipariş bölümünde biliyorsunuzdur zaten kurumsal sipariş gibi bir şey var isteğe bağlı diyor bu tiki açmadan denedim bunla alakalı olabilir mi onun dışındada aklıma bir şey gelmedi zaten farklı bir konu açmıştım bunun dışında her neyse ggen tr deki sistemin fiyatıda iyi ama şu satın alma problemini çözemiyorum bu arada 2 tarayıcıdan denedim (chrome,brave)

Hocam bende bu yüzden burdan tercih ettim zaten 2 tane kredi kartı ile 6taksit denedim limitlerde sorun yok 3 farklı cihazdan denendi 2 mobil farklı internet 1 masaüstü mobillerden biri ile aynı her şey sorunsuz bu arada kullandığım kart troy ikiside sorun yaratır mı bilmiyorum 3d secure kısmında kodu girdikten sonra ödeme alınmış gibi gösteriyor sonra kendi sitesine tekrar dönerken beyaz ekranda takılı kalıyor beklemek bir şey değiştirmedi bu arada f5 attığımdada ödeme iptal gözüküyor kartlar eczanede kullanılıyor ilaç alımı için birinin limiti 500k birinin limiti 1m şuan tek yapmadığım şey sipariş bölümünde biliyorsunuzdur zaten kurumsal sipariş gibi bir şey var isteğe bağlı diyor bu tiki açmadan denedim bunla alakalı olabilir mi onun dışındada aklıma bir şey gelmedi zaten farklı bir konu açmıştım bunun dışında her neyse ggen tr deki sistemin fiyatıda iyi ama şu satın alma problemini çözemiyorum bu arada 2 tarayıcıdan denedim (chrome,brave)
Ticari kart mı sendeki yani

7800xt li sistem şuan alınamaz mı duruyor hocam gaming gendeki yarın eğer yapamazsam zorunlu olarak bunu almak zorunda kalacağım isteğim o tabii ki bir şekilde halledemez miyiz desteğede yazdım ama hem maile hemde telefona herhangi bir şey gelmedi ne zaman gelir acaba

Evet

Evet

7800xt li sistem şuan alınamaz mı duruyor hocam gaming gendeki yarın eğer yapamazsam zorunlu olarak bunu almak zorunda kalacağım isteğim o tabii ki bir şekilde halledemez miyiz desteğede yazdım ama hem maile hemde telefona herhangi bir şey gelmedi ne zaman gelir acaba

Evet

Evet
Arayıp sorsana bı reis

Evet

Evet
Ticari kart olduğu için kurumsal fatura mı kesilmesi lazım acaba bilmiyorum onu eğer öyle bişey varsa o dediğin seçeneği açman gerekebilir

Arayıp sorsana bı reis
Şubeyi mi aramalıyım veya internet destek hattı var mı ben 6 gibi aradım sadece mailden gönderebildim

Arayıp sorsana bı reis

Ticari kart olduğu için kurumsal fatura mı kesilmesi lazım acaba bilmiyorum onu eğer öyle bişey varsa o dediğin seçeneği açman gerekebilir
Bi konuşayım hocam yarın eğer öyleyse alırım buradada artılarını eksilerini paylaşırım

Şubeyi mi aramalıyım veya internet destek hattı var mı ben 6 gibi aradım sadece mailden gönderebildim

Bi konuşayım hocam yarın eğer öyleyse alırım buradada artılarını eksilerini paylaşırım
Umarım olur ara bence de detaylarını öğrenmek lazım

Wok new year var alabiliyorsan
Evet bu daha mantıklı en azından özelleştirme yapar alırken bütçesine göre şöyle özelleştirme olur daha iyi durur birde sıvı soğutma ekler titan tamamdır

Ekler

• Screenshot_2024-01-10-00-11-11-105_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-01-10-00-11-11-105_com.android.chrome.jpg
    457.8 KB · Hit: 50
  • Screenshot_2024-01-10-00-11-06-337_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-01-10-00-11-06-337_com.android.chrome.jpg
    455.3 KB · Hit: 56
Hocam bende Bunu düşünüyordum daha iyi olmaz mı bu psu 750w 240mm sıvı soğutucu dahilinde

Umarım olur ara bence de detaylarını öğrenmek lazım

Evet bu daha mantıklı en azından özelleştirme yapar alırken bütçesine göre şöyle özelleştirme olur daha iyi durur
Vok new year benim için daha mı iyi olur hocam uzun süre götürmesi ilk isteğim

Hocam bende Bunu düşünüyordum daha iyi olmaz mı bu psu 750w 240mm sıvı soğutucu dahilinde

Vok new year benim için daha mı iyi olur hocam uzun süre götürmesi ilk isteğim
Evet kasa ram ve sıvı soğutma olursa daha uzun süre gider anakart baktım da işe yarar bişey yok onu ilerde ayrı alırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,856
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri