Buradaki ürünlerin hikayesi şöyle; ben kendime red switch klavye arıyordum. Mavi istemediğim için listede hiç mavi switch klavye yok. Red switch klavye maalesef çok az maviye göre. Bu sebeple çok az seçenek var. Seçenekler de markaların beceriksizliği yüzünden iyice daraldı

Ben bütçemi 250'den 300'e, daha sonra 300 den 350'ye çekeee çeke 400 oldu. Ama benim bütçem artarken doğru orantıda piyasadaki ürünlerin fiyatları da artınca bende değişen hiçbir şey olmadı. Enayi gibi 170'e alabileceğim JD'yi şuan 300'e alabiliyorum anlayacağın

Piyasa çok kötü durumda. Ogre "Rainbow" modeli 250TL'lerde iken şuan 300-310 civarlarında. Ogre "RGB" 300TL'lerde iken bir zaman 400'e kadar çıktı ve daha sonra stok bitirdi. Tekrar stoğa girdiğinde 330TL'den çıktı. Rampage KB R90 Orion 300TL idi ve ben onda 350-360TL'leri gördüm. Anlayacağın piyasa berbat durumda. Ben de dedim ki "ula bu paralara bu problemli şeyler almam. Bari paramı biriktirmeye devam edeyim, bir indirim yakalarsam 400-500'e kaparım." Şuanda ben bu mantıktayım. O yüzden bekliyorum. Almıyorum.