Max 400 TL Klavye önerisi?

Buradaki ürünlerin hikayesi şöyle; ben kendime red switch klavye arıyordum. Mavi istemediğim için listede hiç mavi switch klavye yok. Red switch klavye maalesef çok az maviye göre. Bu sebeple çok az seçenek var. Seçenekler de markaların beceriksizliği yüzünden iyice daraldı :) Ben bütçemi 250'den 300'e, daha sonra 300 den 350'ye çekeee çeke 400 oldu. Ama benim bütçem artarken doğru orantıda piyasadaki ürünlerin fiyatları da artınca bende değişen hiçbir şey olmadı. Enayi gibi 170'e alabileceğim JD'yi şuan 300'e alabiliyorum anlayacağın ;) Piyasa çok kötü durumda. Ogre "Rainbow" modeli 250TL'lerde iken şuan 300-310 civarlarında. Ogre "RGB" 300TL'lerde iken bir zaman 400'e kadar çıktı ve daha sonra stok bitirdi. Tekrar stoğa girdiğinde 330TL'den çıktı. Rampage KB R90 Orion 300TL idi ve ben onda 350-360TL'leri gördüm. Anlayacağın piyasa berbat durumda. Ben de dedim ki "ula bu paralara bu problemli şeyler almam. Bari paramı biriktirmeye devam edeyim, bir indirim yakalarsam 400-500'e kaparım." Şuanda ben bu mantıktayım. O yüzden bekliyorum. Almıyorum.
anladım

Eklemek istediğim bir şey var onu da yazayım. Bloody klavyede makro desteği cartu curtu var ama yüzde 100 diyorum kolpadır. Neden? Bloody A90 mouse kullanıyorum. Makrolu cartlı curtlu diye aldım. Programı indirdim bir de ne göreyim? Makro programı ücretli. Tipik multimedya özelliklerini atayabiliyorsunuz tuşlara (soldaki 2 tuşa sayfayı geri alma, müzik değiştirme gibi gibi özellikleri yani) ama herhangi bir makro atayamıyorsunuz. Atamak için ücreti ödemeniz gerekli. Klavyede de işler böyle yürüyordur diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alanlara sorduğumda memnun olduklarını söylediler. Memnun olmayan kim?
@TECHNO @oguzhnsrmn
Memnundan kastım o değildi. Aslında düzenlesem en doğrusu. Kimse almalarını önermiyor. Çok forum okudum. Bahsettiğim tipik problemlerin dışında herkes "daha iyisini alırdım", "400TL vermezdim." gibi yorumlar yapmıştı. Oradan yola çıktım.

Arkadaşlar Red switch isteyen birisine blue switch önerip durmuşsunuz. SPK8614 alınmaz. 370TL'yi asla ama asla haketmiyor. Cada'yı alanlar "bu fiyata almazdım, artık alınmaz." gibi cümlelerde bulunurken, almayanlar önerip duruyor. Saçma bir forum algısı var Cada'da. Ben şahsen önermem. Trust markasına ısınamadım en başından beri. Dediğim gibi kullananlar da önermiyor. Yazılımı stabil değil, tuşlar soyuluyor, tepkime süresi diğer klavyelere göre yüksek falan gibi geri dönüşler var. Ben Ogre RGB önerebilirim. Bilek desteği var, yazılım desteği var, RGB falan. Gayet iyi. Saber ve Warlock'ta tuş basmama probleminden yakınanlar olsa bile Ogre RGB'de bu problemi yaşayan insanlar olduğunu görmedim. Yine de bir araştırabilirsiniz. Gamepower klavyelerde tuş basmama problemi mevcut. Ben şuanda piyasada bir klavye almanızı önermiyorum. Fiyatlar gerçekten çok yüksek ve çoğu ürün problemli. GP'de tuşlar basmıyor, Rampage'te tuşlar fırlıyor falan fişman. İncehesap gibi veya diğer teknoloji sitelerinden indirim kovalarsanız, daha iyi ürünler yakalayabilirsiniz. Ama ille alacağım derseniz ben oyumu Ogre RGB'den yana kullanırdım. RGB olmasına takılmıyorsanız ve Rainbow'da olur farketmez diyorsanız da Redragon markasının piyasadaki gördüğüm tek red switchli klavyesi olan K552 Kumara'ya bakabilirsiniz. Redragon markası şuanda bu fiyatta tercih edilebilecek kıyak bir marka. Bahsettiğim problemleri yaşayan kullanıcılar yok. https://www.qp.com.tr/redragon-k552-kumara-red-switch-tkl-rainbow-turkce-q-oyuncu-klavyesi İyi alışverişler dilerim. Hangi klavyeye karar verdiğinizi ve sebebini açıklarsanız sevinirim. İyi günler. İyi forumlar.
Yazılımında sadece renk seçerken fps kaybı var onun dışında sorun yok.
Tuşlar bende soyulmadı zaten sonradan basılmış bir tuş değil direk tuşun üstünde kazınmış bir şekilde.

400TL vermem fakat 330 veririm.
(Stok bekleyin)

Buradaki ürünlerin hikayesi şöyle; ben kendime red switch klavye arıyordum. Mavi istemediğim için listede hiç mavi switch klavye yok. Red switch klavye maalesef çok az maviye göre. Bu sebeple çok az seçenek var. Seçenekler de markaların beceriksizliği yüzünden iyice daraldı :) Ben bütçemi 250'den 300'e, daha sonra 300 den 350'ye çekeee çeke 400 oldu. Ama benim bütçem artarken doğru orantıda piyasadaki ürünlerin fiyatları da artınca bende değişen hiçbir şey olmadı. Enayi gibi 170'e alabileceğim JD'yi şuan 300'e alabiliyorum anlayacağın ;) Piyasa çok kötü durumda. Ogre "Rainbow" modeli 250TL'lerde iken şuan 300-310 civarlarında. Ogre "RGB" 300TL'lerde iken bir zaman 400'e kadar çıktı ve daha sonra stok bitirdi. Tekrar stoğa girdiğinde 330TL'den çıktı. Rampage KB R90 Orion 300TL idi ve ben onda 350-360TL'leri gördüm. Anlayacağın piyasa berbat durumda. Ben de dedim ki "ula bu paralara bu problemli şeyler almam. Bari paramı biriktirmeye devam edeyim, bir indirim yakalarsam 400-500'e kaparım." Şuanda ben bu mantıktayım. O yüzden bekliyorum. Almıyorum.
valla ya aşırı fazal baktım bende fiyatlar uçmuş en iyisi incehsap indrimlerini beklemek o zaman görüşürmüyüz?

Geri