şubat ayında fury x kablolu çıkacak onu alınSelamlar, mikrofonu yukarı aşağı ya da çıkartılabilir olsun, RGB ye gerek yok, USB ile bağlansın. Rampage R36 DROP önermeyin mikrofon sıkıntısı var.
450 olacak diye biliyorumonun fiyatı 500tl civarı olacaktı ama ?
Bunu önermem. Hiç kaliteli bir kulaklık değil. Dandik kulaklıkların makyajlanmış hâli. Sırf Asus diye pahalı. Mikrofonuda rezalet.Eğer bekleyemem derseniz H3 alınabilir. @cagan_32
![]()
Asus Tuf Gaming H3 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming H3 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming H3 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Eğrilebilen demek istediniz sanırım, Asus TUF H3 var kendim de kullanıyorum.yani mikrofonu yukarı aşağı yapabiliyoruz ya gözümüzü almaması için
Yanlış öneriden ötürü özür diliyorum.Bunu önermem. Hiç kaliteli bir kulaklık değil. Dandik kulaklıkların makyajlanmış hâli. Sırf Asus diye pahalı. Mikrofonuda rezalet.
Drop Plus önerirdim ama stok yok maalesef. Rampage Comfort öneririm ben. Fiyatı da uygun.