Max 400tl Mouse

ibobaran6333

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
432
Arkadaşlar max 400tl ye mouse önerir misiniz? çok ağır olmasanın yani 100gr yi geçmesse güzel olur aklımda g403 prodigy var sizce onu alsammı yoksa önereceginiz varmı başka? (ağırlıklı olarak fort ve r6 oynuyorum)

Benim tercihim Zowie za12 oneririm sensorunu çok begeniyorum

Aga bir fareye 400 TL verdiren hayat bize neler yapmaz. Bundan 10 sene önce 400 TL'ye gaming ekran kartı alıyordun.

Aga bir fareye 400 TL verdiren hayat bize neler yapmaz. Bundan 10 sene önce 400 TL'ye gaming ekran kartı alıyordun.
400 değil mi ?
k.b int de yazdıgımda 470tl falan yazıyodu saolun boyutları ne bu mouse un elim orta boy
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aga yapcak bişey yok maalesef bende istedim her mouse 100 200 olsun ama olmuyo maalesef :(

k.b int de yazdıgımda 470tl falan yazıyodu saolun boyutları ne bu mouse un elim orta boy
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aga yapcak bişey yok maalesef bende istedim her mouse 100 200 olsun ama olmuyo maalesef :(
Benden size tavsiye eliniz büyük olsa bile zamanla alışıyorsunuz.Bu saçma algı yüzünden bende korkarak g300s almıştım elim büyüktü fakat 1 2 aydan sonra alıştım boyuna fazla takma özelliklerine bak

Geri