Hocam km fazla biraz![]()
Toyota / Corolla / 1.4 D-4D / Touch / 120 BİN PEŞİN KALANI SENETLİ SATIŞ 2017 TOYOTA COROLLA OTOMATİK sahibinden.comda - 1032168673
Toyota / Corolla / 1.4 D-4D / Touch / 120 BİN PEŞİN KALANI SENETLİ SATIŞ 2017 TOYOTA COROLLA OTOMATİK sahibinden.comda - 1032168673www.sahibinden.com
Hocam aile arabası olsun fazla yakmasın yeterMpv, suv, sedan, hb ne tür arıyorsunuz ?
Hocam km fazla biraz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam aile arabası olsun fazla yakmasın yeter
Fazla yakmasın istiyorsan ve suv tarzı istersen Captur 1.5 Dci lere bakabilirsin çok az yakıyor. Keyifli araba olsun dersen focus powershiftlere bakabilirsin ama renaulta göre biraz daha fazla yakar.Hocam km fazla biraz
Hocam dediğiniz arabayı bulamadımFazla yakmasın istiyorsan ve suv tarzı istersen Captur 1.5 Dci lere bakabilirsin çok az yakıyor. Keyifli araba olsun dersen focus powershiftlere bakabilirsin ama renaulta göre biraz daha fazla yakar.
Hocam dediğiniz arabayı bulamadım
toyota için o km başlangıç gibi bişey kolay kolay arıza çıkarmaz bizim ki 250 binde daha motor mekanik olarak hıç bir sıkıntısı yok 2006 modelHocam km fazla biraz
Hocam arkadaşın ondan yana bi sorunu yok arkadaşa 430k veripte 170 binde bi araç almak koyuyor benim anladığım kadarıyla daha düşük km bi araç bulunabilirtoyota için o km başlangıç gibi bişey kolay kolay arıza çıkarmaz bizim ki 250 binde daha motor mekanik olarak hıç bir sıkıntısı yok 2006 model
Yok hocam focus fowershifter dediğiniz arabayı bulamadım![]()
Renault / Captur / 1.5 dCi / Touch / 2013 RENAULT CAPTUR 1.5 DCİ TOUCH 90 HP 134.000 KM ÇOK TEMİZ sahibinden.comda - 1033093078
Renault / Captur / 1.5 dCi / Touch / 2013 RENAULT CAPTUR 1.5 DCİ TOUCH 90 HP 134.000 KM ÇOK TEMİZ sahibinden.comda - 1033093078www.sahibinden.com
Toyota Corolla önerebilirim. LPG taktırıp gönül rahatlığıyla yıllarca kullanabilirsiniz.
Doğru anlamışsınız hocam sağolunHocam arkadaşın ondan yana bi sorunu yok arkadaşa 430k veripte 170 binde bi araç almak koyuyor benim anladığım kadarıyla daha düşük km bi araç bulunabilir
Yine bende bakarım hocam corolla gibi bi araç bendede corolla var 2017 58 binde 1.33 memnunum 240k ya aldım 2.5 ay önceYok hocam focus fowershifter dediğiniz arabayı bulamadım
Doğru anlamışsınız hocam sağolun