Max 430k araba önerisi

Surgevein

80+
Reaksiyon skoru
54
Max 430k bütçem var Max 130k kilometrede olursa güzel olur bu fiyat bandına alınabilecek güzel bir aile arabası arıyorum otomatik olması tercihimdir yardım ederseniz sevinirim

Mpv, suv, sedan, hb ne tür arıyorsunuz ?

Hocam km fazla biraz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mpv, suv, sedan, hb ne tür arıyorsunuz ?
Hocam aile arabası olsun fazla yakmasın yeter

Hocam km fazla biraz

Hocam km fazla biraz

Fazla yakmasın istiyorsan ve suv tarzı istersen Captur 1.5 Dci lere bakabilirsin çok az yakıyor. Keyifli araba olsun dersen focus powershiftlere bakabilirsin ama renaulta göre biraz daha fazla yakar.

2017 1.4 tdi comfort polo kullanıyorum 3 4 ay önce 300kya almıştım şu aralar da 400 bin civarına önerebileceğim araçlardan

Fazla yakmasın istiyorsan ve suv tarzı istersen Captur 1.5 Dci lere bakabilirsin çok az yakıyor. Keyifli araba olsun dersen focus powershiftlere bakabilirsin ama renaulta göre biraz daha fazla yakar.
Hocam dediğiniz arabayı bulamadım

Hocam km fazla biraz

toyota için o km başlangıç gibi bişey kolay kolay arıza çıkarmaz bizim ki 250 binde daha motor mekanik olarak hıç bir sıkıntısı yok 2006 model

toyota için o km başlangıç gibi bişey kolay kolay arıza çıkarmaz bizim ki 250 binde daha motor mekanik olarak hıç bir sıkıntısı yok 2006 model
Hocam arkadaşın ondan yana bi sorunu yok arkadaşa 430k veripte 170 binde bi araç almak koyuyor benim anladığım kadarıyla daha düşük km bi araç bulunabilir

Toyota Corolla önerebilirim. LPG taktırıp gönül rahatlığıyla yıllarca kullanabilirsiniz.
Yok hocam focus fowershifter dediğiniz arabayı bulamadım

Hocam arkadaşın ondan yana bi sorunu yok arkadaşa 430k veripte 170 binde bi araç almak koyuyor benim anladığım kadarıyla daha düşük km bi araç bulunabilir
Doğru anlamışsınız hocam sağolun

Geri