Hocam ne amaçla kullanacaksinizmerhaba arkadaşlar max 45.000tl pc toplamak istiyorum. Ne önerirsiniz. Hazır sistemde olur.
Hocam hazır sistem varmı bilmiyorum ama 4060 li 7500f bir sistem felan alabilirsiniz bir bakayım hazır sistem felan varmı PC toplamak için genelde biraz zamana yayılıyor her şey düşünülmüş değilse bide indirim kovalamak flncs bf1 tarzı oyunlar oynayacağım. csde 300 fps üzeri almak istiyorum
bende biraz araştırdım rtx 5060ti 7500f li pcler karşıma çıktıHocam hazır sistem varmı bilmiyorum ama 4060 li 7500f bir sistem felan alabilirsiniz bir bakayım hazır sistem felan varmı PC toplamak için genelde biraz zamana yayılıyor her şey düşünülmüş değilse bide indirim kovalamak fln
Evet hocam bazen daha pahalı olabiliyor ama o fiyatlara bulunuyor tahminimce öyle bir sistem baya işinizi görürbende biraz araştırdım rtx 5060ti 7500f li pcler karşıma çıktı
'Bilgisayar Topladım Yorumlarınıza Açığım.' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/konu/bilgisayar-topladim-yorumlariniza-acigim.1231668/post-11128971merhaba arkadaşlar max 45.000tl pc toplamak istiyorum. Ne önerirsiniz. Hazır sistemde olur.