Onvo markalara bakabilirsiniz bu bütçe de fazla alternatif kalmadı diye biliyorum.Merhabalar, 40 inc bir televizyon almak istiyorum maç verebilecegim miktar 4000 TL dir. Önerisi olan var mıdır?
Paylaştığım modelin, yorumlarını inceyelebilir, İnternet üzerinden araştırabilirsiniz. Model hakkında bir bilgim yok. Sadece bütçenize uygun ve bol yorumu olan bir model olduğu için paylaşmak istedim.Merhabalar, 40 inc bir televizyon almak istiyorum maç verebilecegim miktar 4000 TL dir. Önerisi olan var mıdır?
Paylaştığınız model nedirPaylaştığım modelin, yorumlarını inceyelebilir, İnternet üzerinden araştırabilirsiniz. Model hakkında bir bilgim yok. Sadece bütçenize uygun ve bol yorumu olan bir model olduğu için paylaşmak istedim.
Kardo paylaştığın bir model yok?Paylaştığım modelin, yorumlarını inceyelebilir, İnternet üzerinden araştırabilirsiniz. Model hakkında bir bilgim yok. Sadece bütçenize uygun ve bol yorumu olan bir model olduğu için paylaşmak istedim.
@ADANALIKingKong yorumu düzelttim. Tekrar kontrol edebilirsiniz.Paylaştığınız model nedir