isimsizüye
80+ Gold
kronik sorunları olduğu içinNeden adata dan uzak duralım ?
kronik sorunları olduğu içinNeden adata dan uzak duralım ?
Allah Allah öyle miKardesim o adata kullancıda %90 u şikayetçi
AlinabilirBu sistem nasıl? İncelerseniz sevinirim..
Sağol dostum uğraştığın için sanırım Webtekno'nun Battle Silver sistemini alacağım. Ona da bi bakma şansın var mı? Nasıl,iyi performans verir mi? Ekran kartında ısınma sıkıntısı çeker miyim?Rtx li zor dostum senin için toplayim dedim 6 bin cikiyor
Baktım şimdi tam f/p dualler ısınıyor diyorlar ama her söylenene inanmak gerekmez. Bence kaçırma.Sağol dostum uğraştığın için sanırım Webtekno'nun Battle Silver sistemini alacağım. Ona da bi bakma şansın var mı? Nasıl,iyi performans verir mi? Ekran kartında ısınma sıkıntısı çeker miyim?
Bende yazın alacaktım. Virüs dolar vs. Baktım aldık aldık yoksa alamayabilirizde. Monitörüm yoktu 5500 e monitörlü sistem topladım. Yoksa bunu alırdım.Sağol dostum. İnşallah yakın bi zamanda alıcam.
Hayırlı olsun güle güle kullan. Sisteminin özellikleri ne sorması ayıp?Bende yazın alacaktım. Virüs dolar vs. Baktım aldık aldık yoksa alamayabilirizde. Monitörüm yoktu 5500 e monitörlü sistem topladım. Yoksa bunu alırdım.
Toplam 5500.Hayırlı olsun güle güle kullan. Sisteminin özellikleri ne sorması ayıp?
Güzel ama keşke harddisk yerine ram'i 2x8'den 16gb yapsaydın. Yine de güzel ama ellerine sağlık güle güle kullan dostum.Toplam 5500.
Acer 23.8 inc IPS panel 1 MS 75 Hz monitör
Ram 16 zaten kardo 2*8 ram kısmını dikkatli oku sağolasınGüzel ama keşke harddisk yerine ram'i 2x8'den 16gb yapsaydın. Yine de güzel ama ellerine sağlık güle güle kullan dostum.