Yardım 6500 TL bütçe gaming kulaklık arıyorum

Mr11

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
6500
Akakçe'den bahsettiğim fiyat aralığındaki çoğu kulaklığa neredeyse tamamen baktım, yorumlarını inceledim ama her Allah'ın kulu x kulaklığın kronik sorunu var, y kulaklığın dip ses sorunu var, z kulaklığın mikrofonu yalama oldu vs. diye türlü türlü olumsuz yorumlar yapmış bu yüzden karar veremiyorum, siz neyi tavsiye edersiniz? Özellikle ben bahsettiğin fiyat aralığında şu ürünü kullandım ve memnunum ya da memnun değilim diyenler varsa onların önerilerine mutlaka ihtiyacım var. Derdim müzik dinlemek filan değil isterse leş gibi performansı olsun müzikte, benim sadece FPS oyunlarında iyi ses alabilmeye ihtiyacım var.

6.5k'ya çıktı bütçe

Son düzenleme:
cloud3s wireless almıştım indirimde olduğu zaman amazondan fakat kulaklığın sesi düşük ve boğuk gibi gelmişti o yüzden iade etmiştim bence bahsettiğiniz fiyat bandında mchose veya mchose gibi markalara yönelmek daha mantıklı olabilir

cloud3s wireless almıştım indirimde olduğu zaman amazondan fakat kulaklığın sesi düşük ve boğuk gibi gelmişti o yüzden iade etmiştim bence bahsettiğiniz fiyat bandında mchose veya mchose gibi markalara yönelmek daha mantıklı olabilir
ben 1 aydır kullanıyorum herhangi bir problemini görmedim hocam

Mchose ek olarak Gamingen getirdiği şu markalara da bakılabilir. Yerelde kullanan ve incelemesini yapan görmedim. Ama kağıt üstünde güzel özellikleri olan modeller var. Gamingen bu ürünleri daha fazla tanıtmak için detaylı inceleme yaptırmalı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Mr11
Mchose ek olarak Gamingen getirdiği şu markalara da bakılabilir. Yerelde kullanan ve incelemesini yapan görmedim. Ama kağıt üstünde güzel özellikleri olan modeller var. Gamingen bu ürünleri daha fazla tanıtmak için detaylı inceleme yaptırmalı.
Evet yeterli inceleme yok maalesef ama kulaklıkları merak etmedim de değil açıkçası. Kağıt üzerinde birçok bilindik markaya göre gayet güzel özellikleri var fakat sürprize de açık ürünler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,805
Üyeler
189,728
Son üye
Loresta
Geri