max 6k leptop tavsiyesi

hatdog

80+
Reaksiyon skoru
28
Bütçe
6000
En fazla 6000 tl ye alabileceğim laptop istiyorum çok kararsız kaldım ekran kartlarını vs. anlamadığım için bu laptopu buldum sizce nasıl veya daha iyisi varmı bu fiyata?

Hayır almayın. Ekran kartı yok laptobun. İşlemciye gömülü gelen dahili grafik birimini kullanıyor. Oyun vs oynanmaz o bilgisayarda. Özellikle SSD siz sadece 1 TB 5400 Rpm HDD var size cehennemi yaşatacaktır yavaşlık yüzünden. Başka seçeneklere bakın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Casper alma.
1366x768 yani 720p ekranı var 1080p laptop olması daha önemli yani alınmaz.

Başka seçeneklere bakın araştırın.

Hayır almayın. Ekran kartı yok laptobun. İşlemciye gömülü gelen dahili grafik birimini kullanıyor. Oyun vs oynanmaz o bilgisayarda. Özellikle SSD siz sadece 1 TB 5400 Rpm HDD var size cehennemi yaşatacaktır yavaşlık yüzünden. Başka seçeneklere bakın

1366x768 yani 720p ekranı var 1080p laptop olması daha önemli yani alınmaz.

Başka seçeneklere bakın araştırın.
Biraz daha koysun bunu alsın

Biraz daha koysun bunu alsın
14 inch ekranı var ve ekran kartı yok. Arkadaşın ne için kullanacağını bilirsek daha faydalı olabiliriz kendisine.

14 inch ekranı var ve ekran kartı yok. Arkadaşın ne için kullanacağını bilirsek daha faydalı olabiliriz kendisine.
Açıkçası öğrenci olarak ofis programları ve discord telegram gibi chat uygulamalarını kullanıyorum oyun çokta önemli değil cs falan oynamam.Birden fazla programı aynı anda açması ve kasmaması benim için yeterli.1 tb hdd nin sebebi maksat bir daha hafıza takviyesiyle uğraştırmasın diye(baktım çok yavaş 120/240 gb ssd alırım)

Sanırım sizin dediğiniz laptoplar bu sanırım 4gb ekran kartlı 144 hz aradakıyaklaşık 800 tl farka değermi? Veya lenovo ideapad yerine

Casper alma.
768P ekran var attığınız cihazda. 2022'ye gireceğiz birkaç ay sonra. 768P ekran 15 yıl önce kullanılıyordu. Önünüze gelen her cihazı millete önermeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,541
Üyeler
183,849
Son üye
bexonway
Geri